reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, tak zrobie - zapytam pedoatry.
Lee, dr powiedziala, ze conajmniej pol roku. Na ulotce jest napisane, ze kuracja trwa 6 ms do 2 lat.

Powodzenia w nocnikowych sprawach :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry :)

India, Leeleeth wspolczoje Wam z tymi chorobami :(

Lee pokaz kacik jak zrobisz :)

Obudzilam sie juz i gdybym mogla to bym nie wstala, wczoraj od 9 do 15 tesciowa mi sprzatala, przez okna w kuchni to swiata prawie widac nie bylo. A potem pojechalismy kupic auto. Dzisiaj sprzątanie ciag dalszy i usg. Ciekawe co tam slychac w brzuszku.

W ogóle chciałabym zamowic lozeczko ale nie ma takiego co by nam pasowalo. Meble mamy sonoma z ciemnymi bokami a łóżeczka w kolorze sonoma maja wszędzie białe szczeble. Maz napisał bezposrednio do producenta ale watpie czy to coś da.

MalaMi mi z tydzień temu zaczęły wypadać dosłownie garściami. Ciekawe ile to potrwa.
India a ta choroba jest wyleczalna czy jak ?
Wiki daj znać co u małej lokatorki słychać :)

Kasia, tak wyleczalna, ale mozliwe sa nawroty i przejscie w niedoczynnosc co juz wymaga lekow do konca zycia, wiec wiesz... na dwoje babka wrozyla
Najgorsze, ze przy tych proszkach jest tyle skutkow ubocznych, ze az strach

Tesciowa sie chyba na mnie obrazila troche ... byla u nas, bo z Radkiem do logopedy jechala i poprosilam, zeby zdejmowala buty, bo Ada raczkuje
Tak w ogole to ja jestem z tych co nie toleruja chodzenia po domu w butach, zwlaszcza po dywanie

India aby nie wrócilo juz jak wyleczysz.

mi wypadaja od 3 miesiecy i konca nie widac do tego znowu na buzi mi sie kaszka pojawila okres dostalam po 6 dniach spoznienia ktory trwal 10 dni. na 13 lipca jestem zapisana do ginekologa . dostalam skierowanie na tsh ft3 ft4 i usg tarczycy takze zobaczymy jak sie sprawy maja.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

no u mniw tez nie ma chodzenia po mieszkaniu w butach. no ja jeszcze okresu nie mialam [emoji5] cycki mi troche urosly hehe

reklama
India to oby się udało wyleczyć raz a dobrze :)
U mnie w domu jak wchodzimy to od razu buty sie sciaga. Nie wyobrażam sobie w butach chodzic tym bardziej przy dziecku raczkującym to już w ogóle.

Do góry