reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki ciekawe czy Twoja się wstrzeli w termin igiego :)
1494871289-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale skrzacik :)
Ja to gadam do brzucha zeby 28 lipca sie urodziła, ale nie wiem czy poslucha :p bo pierwszy termin byl na 8 jak Igi a kolejne na 2 wiec jak sie postara to zalapie sie na lipiec :)

Dziewczyny a ile maluchy wasze miały jak sie w miarę unormowaly godziny posilkow? Ja nie wiem, bo moze cos zle robie, Jasio je mm srednio co 3 godzinki, z tym ze w nocy to roznie, bo go nie budze I czasmi 2, a czasmi 3 razy wstaje. I np wczoraj jadl o 7.30, 10.30, 13.30, 16.30, 19.30 i 22.30. W nocy jadl o 1 i o 4. A czasmi spi w nocy 5 h i karmienia w dzien sa o calkiem innych godzinach, powinnam jakos go przystawiać zeby mial stale godziny czy to z czasem samo sie unormuje? ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde u mnie cyc tylko. Chociaż powoli już znowu próbuje. Jesteśmy na dobrej drodze. Myśle, że jutro juz zje troszke zimniaka z marchewka. Dzis troszke kaszki mojej zjadla i buzie otworzyla do gruszki, takze szacunek dla niej z mojej strony jesli chodzi o jedzenie.

Pokaze Wam Madzie. Jedno zdj z sesji
1494358816-aaaaaa.jpeg
1494358833-aaaaaa.jpeg
1494358848-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Super a jaka duża już panienka:)

Dora co u was??

Igi śliczniutki jesteś [emoji16] fajne zdjęcie. [emoji3]

Pata ja o pierwsze dziecko 8cykli o 2 -3cykle

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i znowu ! Znowu jestem do tylu [emoji31][emoji31][emoji31] 4 dni mnie nie było i 546 postów do przeczytania , a padam na pysk dopiero wszyscy sie rozjechali po chrzcinach .... 8 osób u mnie spało 3 dni a na chrzcinach było 35 .
Wszystko było super i ceremonia i obiad , a raczej obiado kolacja bo sie o 19h skończyło a msza o 11h była ...
Doczytam was jutro obiecuje ! Dobrze Ze mam 8 dziewczyn na snapie to nowości troche mam [emoji6]...
1494883108-aaaaaa.jpeg
1494883172-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry