reklama
Nuśkaaa
Fanka BB :)
Hejka
Kulcia ale Igi juz duży chłopczyk
Viola no sie zastanawiam czy jeszcze tych nie kupić, bo te wydają sie być cieńsze od Premium i na upały bym zakładała młodemu, a z drugiej strony moze niedługo znowu taka promocja bedzie zeby mieszkania pampersami nie zagracić ;p
OlaMagda ślicznie Milka wyglądała, w ogóle Pięknotka z niej
Kasia2310 i jak stopa? Oby to nie bylo nic poważnego, daj znać Kochana.
My juz jeden spacer dzisiaj zaliczyliśmy, po obiedzie znowu wyjdziemy. Byłam rano na poczcie i skargę musze złożyć, bo wczoraj siedziałam od 11 cały czas w domu czekając na paczkę i nic. Rano wychodzę a w skrzynce 4! awiza... wściekłam sie ;/
No i Jasio ma nowego przyjaciela od cioci Życiowej ;D
Milego dnia
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Kulcia ale Igi juz duży chłopczyk
Viola no sie zastanawiam czy jeszcze tych nie kupić, bo te wydają sie być cieńsze od Premium i na upały bym zakładała młodemu, a z drugiej strony moze niedługo znowu taka promocja bedzie zeby mieszkania pampersami nie zagracić ;p
OlaMagda ślicznie Milka wyglądała, w ogóle Pięknotka z niej
Kasia2310 i jak stopa? Oby to nie bylo nic poważnego, daj znać Kochana.
My juz jeden spacer dzisiaj zaliczyliśmy, po obiedzie znowu wyjdziemy. Byłam rano na poczcie i skargę musze złożyć, bo wczoraj siedziałam od 11 cały czas w domu czekając na paczkę i nic. Rano wychodzę a w skrzynce 4! awiza... wściekłam sie ;/
No i Jasio ma nowego przyjaciela od cioci Życiowej ;D
Milego dnia
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Dziewczyny ja znów z zapytaniem- których maluchy mają 6 miesięcy i więcej kiedy dałyscie coś pierwszy raz do rączki do zjedzenia i co to było?? Tak mnie naszło bo dziś otworzyłam słoik po 6 miesiącu i miał kawałki ryżu i mała na początku jadła a potem zaczęła pluć i się że dwa razy zakrztusiła. I za dużo nie zjadła. I tak myślę kiedy można dać coś do łapki żeby poczuła że jest też coś innego niż papki. (Kurcze ja naprawdę mam amnezję jeśli chodzi o analogiczny okres u Filipa)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
viola150
A co dawałaś??Viola ja dawałam w 6 miesiącu.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom