reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Ale skrzacik
Ja to gadam do brzucha zeby 28 lipca sie urodziła, ale nie wiem czy poslucha bo pierwszy termin byl na 8 jak Igi a kolejne na 2 wiec jak sie postara to zalapie sie na lipiec
Ja to gadam do brzucha zeby 28 lipca sie urodziła, ale nie wiem czy poslucha bo pierwszy termin byl na 8 jak Igi a kolejne na 2 wiec jak sie postara to zalapie sie na lipiec
dora032
Jeju toto moja najbliższa przyszłość będzie opierać się głównie na karmieniuU nas
Ok 5-6 - cyc
Ok 8-9 - cyc
Po 11 - zupka ze sloiczka (90 g) i woda
Ok 14 - cyc
Ok 15-16 - owoce
Ok 17 - cyc
Ok 19 - kaszka, woda
Przed zasnieciem cyc i wielokrotnie w nocy cyc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
dora032
Dziewczyny a ile maluchy wasze miały jak sie w miarę unormowaly godziny posilkow? Ja nie wiem, bo moze cos zle robie, Jasio je mm srednio co 3 godzinki, z tym ze w nocy to roznie, bo go nie budze I czasmi 2, a czasmi 3 razy wstaje. I np wczoraj jadl o 7.30, 10.30, 13.30, 16.30, 19.30 i 22.30. W nocy jadl o 1 i o 4. A czasmi spi w nocy 5 h i karmienia w dzien sa o calkiem innych godzinach, powinnam jakos go przystawiać zeby mial stale godziny czy to z czasem samo sie unormuje?
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde u mnie cyc tylko. Chociaż powoli już znowu próbuje. Jesteśmy na dobrej drodze. Myśle, że jutro juz zje troszke zimniaka z marchewka. Dzis troszke kaszki mojej zjadla i buzie otworzyla do gruszki, takze szacunek dla niej z mojej strony jesli chodzi o jedzenie.
Pokaze Wam Madzie. Jedno zdj z sesji
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Super a jaka duża już panienka
viola150
Ja też... A ta teraz jeszcze lepsza promocjaJa wczoraj kupiłam 2 paczki dada Premium 3 z karta biedronkową za 50 zł
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Już?? Ja jeszcze dady 3, dopiero te wczoraj kupiłam 4 ale będziemy pewnieza tydzień dwa je używaćAda konczy nosic rozmiar 4 rossmanowskich, dady sa wieksze ciutke
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
OlaMagda09
No i znowu ! Znowu jestem do tylu [emoji31][emoji31][emoji31] 4 dni mnie nie było i 546 postów do przeczytania , a padam na pysk dopiero wszyscy sie rozjechali po chrzcinach .... 8 osób u mnie spało 3 dni a na chrzcinach było 35 .
Wszystko było super i ceremonia i obiad , a raczej obiado kolacja bo sie o 19h skończyło a msza o 11h była ...
Doczytam was jutro obiecuje ! Dobrze Ze mam 8 dziewczyn na snapie to nowości troche mam [emoji6]...
Wszystko było super i ceremonia i obiad , a raczej obiado kolacja bo sie o 19h skończyło a msza o 11h była ...
Doczytam was jutro obiecuje ! Dobrze Ze mam 8 dziewczyn na snapie to nowości troche mam [emoji6]...