reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Deszczowo i porzadkowo :p Bylismy rano w Ikei kupic stolik i krzesla na balkon. w przyszlym tygodniu bede sadzic na nim kwiaty :) Moze ktoras z Was sie zna na roslinach balkonowych i doradzi mi co posadzic na bardzo slonecznym balkonie? :)

reklama
Ja mam bardzo sloneczny balkon i w sumie tylko ziola daja rade. W tym roku jeszcze pomidorki zasadziny koktajlowe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nasz wybor pada na baby design enjoy, chyba zamowie, tylko czy Ada bedzie chciala tylen do mnie jezdzic [emoji53]

Zioła to mam w kuchni dla odmiany :) No właśnie to jest ten problem z bardzo słonecznym balkonem,że mało kwiatów daje sobie na nim radę. Próbowałam już różne rzeczy w ostatnich latach ale szału nie było :p Jedne szybciej inne później tak czy tak padały :p

O! U nas ladnie trzymaly sie sloneczniki, tylko nasz wyjazd wakacyjny je ususzyl

Dzien dobry

1494686228-aaaaaa.jpeg
1494686231-aaaaaa.jpeg
1494686235-aaaaaa.jpeg
1494686238-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wchodziłam kilka dni na forum a tu takie nowiny!

Dora gratuluję! Teraz to dopiero się zacznie :)

To w którym tygodniu mały się urodził? Bo nie taki mały :) w sumie normalny :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry