reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Co u Was Anka?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas w sumie ok.
Byliśmy u neurologa i mały nie ma porażenia barku a jedynie ucisk. Przy porodzie za bardzo była ucisnieta rączka i jest to do wycwiczenia.
I dała nam jeszvze skierowanie na krew przed szczepieniami ze względu na tą wysoka zoltaczke.

Wisi mi na cycku,czasami to nie mogę iść siku bo tak się drze.
Ogólnie ciężko mi było ogarnąć dom, 2 dzieci i siebie ale jakoś uczę się tego i z dnia na dzień jest lepiej. No i wreszcie wychodzimy na normalne spacery.

No i wczoraj skończył miesiąc :)

1494688473-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale sliczny [emoji7]
To dobrze, ze nic powaznego sie nie stalo. Jejku! Juz miesiac, ale zlecialo :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Anka ale ładny Bartuś :) Dobrze,że to tylko ucisk w takim razie.
India a Ty je wysadzałaś z nasionek czy kupiłas sadzonkę tych słoneczników? :)

Aniu jaki Bartus jest slodziutki [emoji5]
Kasia bratki, aksamitki, lawenda, petunie, pelargonie. polecam przy sadzeniu pomieszac ziemie taka z glinka z prochnica cxy jakos tak to sie nazywa. i do tej ziemi pomieszac nawoz planton albo podobnie. sredrne opakowanie.

aaa nje pisalam Wam. jednak dostalismy skierowanie z Amelka na rehabilitacje. mamy umowiona juz wizyte w osrodku rehabilitacji z lekarzem i on zadecyduje co dalej.
no i maly jak posiedzi to pozniej nie moze stanac na jedna nozke a jak probuje to placze i chce na rece.... chyba musze isc z nim do lekarza i odrazu wyniki mu zrobic bo cos mi nie pasi...

MałaMi a coś zwiszących? Pelargonia chyba jest wisząca no nie? :)
A skierowanie dostaliście przez to,że główki nie chciała podnosić?

reklama
Hejka ;)
ale u nas cisza na forum.
Viola ja to nie mam pojęcia wiec nie podpowiem ;p

Kasia2310 na kwiatach tez sie nie znam, w domu to tylko 2 drzewka bonzaj czy jak to tam sie zwie i to moj maz sie tym zajmuje ;p

Anna śliczny Bartuś ;) ale ten czas szybko leci przy maluch dzieciach.

Dora co tam u was?

Mężu moj juz pojechał wiec wracam do was ;) weekend tak nam zlecial, ze masakra.

Milego popoludnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry