reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

juz sama nie wiem ktora a ta od 3w1 jest mi ciezko nosic i do drugiego samochodu ciezko zmiescic

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chyba wezme baby design click.
Fajne sa jeszcze quatro mio - piekne :-)
O tych rapid nie za fajne opinie przewazaja, a baby design juz koedys mialam i byl spoko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

o India fajna jest ta nawet jej nie widzialam patrz. a sluchaj ona ma skretne kola z mozliwoscia blokady?

juz doczytałam wszystko ;p i ta i ta super ;p ta quatro piekna naprawde i tak cos mi sie wydaje ze corka mojej sasiadki ma taka bezowa ma mi napisac pozniek czy to ta bo mowi ze nie pamieta firmy i sie wypytam o nia ;p

juz doczytałam wszystko ;p i ta i ta super ;p ta quatro piekna naprawde i tak cos mi sie wydaje ze corka mojej sasiadki ma taka bezowa ma mi napisac pozniek czy to ta bo mowi ze nie pamieta firmy i sie wypytam o nia ;p

To daj mi znac :-) z checia sie dowiem co i jak

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no wlasnie ja bym chciala ta spacerowke 4baby rapid albo rapid premium widzialyscie? nie ma sie kogo zapytac czy fajna

Ja mam 4 baby rapid premium ta nowsza wersje. Srednio polecam, bo ma nieglebokie siedzisko. Wydaje mi sie ze kazda spacerowka parasolka tak ma. Ogolnie rozklada sie do lezacej pozycji, kola skretne blokowane, blokada, mega lekki jak dla mnie, duza budka to duzy plus.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry