reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oj India masakra. szkoda ze sie zepsul....
Ja nie robilam tego usg w 3 trymestrze dodatkowo.
Nam dzis przywioza nowa lodowke ;) powiem wam ze mielismy fart bo przez weekend byla ponad 100zl tansza. wczoraj M sprawdza a tam cena wyzsza znowu, tak nam sie udalo ;)
Maly dzis strasznie w nocy plakal prawie godzine. masakra nie wiem wkoncu czy cos mu sie przysnilo czy sie wystraszyl czy zabek go bolal.....

reklama
MalaMi, Radek tez mial takie fazy. Budzil sie w nocy z krzykiem i plakal przerazliwie przez ok godzine

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja nie robiłam w ogóle 3d ani 4d przy Filipie i Amelce i nie żałuję. Dużo bardziej i częściej oglądam swoje zdjęcia brzuszka z sesji niż USG [emoji6]

Filip od jakiegoś czasu wieczorami i czasem w nocy strasznie płacze że go nóżki bolą. Jak byłam u pediatry to powiedziałam, ona powiedziała że to bóle wzrostowe i mam dawać Wit d. Daje mu 2x dziennie ale i tak się zdarzają. Strasznie wtedy płacze i czasem muszę mu dać ibufen i dopiero zasypia.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na szczęście jestem zadowolona z mojego lezaczka. Może to loteria ale ja miałam fisher Price dla Filipa i teraz i bardzo się sprawdzają. I kupiłam teraz używany na olx za całe 60zl, stan idealny [emoji3] fakt że gwarancji wtedy nie ma

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

dom jest duzy wszystko super ale ile pieniedzy tam jeszcze trzeba to glowa mala. wiadomo troszke metrow odejdzie bo tynki i posadzki zabiora ale i tak jest duzy . Pawel to rozbudowal z ich starego domu i za bardzo tez nie mozna bylo nic nakombinowac bo co innego jest stawiac od podstaw . no Violu tak wyjdzie okolo 150 m z tym ze Pawla rodzice to tylko w domu spia hehe bo z racji tego ze mieszkaja na wsi maja taka kuchnie letnia i ona tam gotuje obiady i wszyatko robi takze kuchnia tez bedzie w zasadzie moja a oni tez juz nie sa mlodzi i tak myslelismy pod tym wzgledem ze kiedys my pojdziemy na dol a nasze dzieci beda mialy gore. mamy wielkie podworko takze super bo Pawel chcial kupowac dom 230 m jeszcze jak ze mna nie byl ale i tak by musial dojezdzac do domu bo gospodarka cala stoi na niego i i tak musi wszystko tam robic wiec bez sensu .

India ja to wiesz po prostu mam dosc mojej miejscowosci nas byla 5 w domu z rodzicami w bloku i ciasnota ze hej . chociaz jakby nie bylo za co sie pobudowac i w ogole to bysmy jakos tu dali rade ,ale nedlugo wychodzi moj brat z wiezienia i tez bedzie nusial gdzies mieszkac i do tako .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny :) umowie się w szpitalu i zobaczymy. No ale co jak sie jeszcze np nie odwroci? Nie wiem czy później to sprawdza. Ja tez mam dwie płytki i filmikow nie oglądam. Zdj 3d owszem ale i tak z pierwszego sa ładniejsze niz z drugiego, bo sie wiercila. Jeszcze chwilka i na żywo sie zobaczymy :)

India wiesz u mnie tez tak nie bylo, jak ktos coś więcej zrobił zdarzylo sie ze mama coś dała a u mojego... Jego rodzice ciagle jakiemuś lekarzowi... Bo wszystkie laski jej dawaly i miały super opieke.... Tylko ze ja nie bede nic już jej dawac za takie zachowania.
A już wiem jak z Babcią zle bylo to na żaden oddzial sie nie nadawala i tak ja przenosili az w tym szpitalu mogli trzymać ileś tam dni tylko, a dostali kase i nagle mogli dłużej. No ale to takie sytuacje. A tu z kasa czy bez jakos dam radę urodzic i wytrzymac ile? 3 dni.

A z tym lezaczkiem to faktycznie slabo wyglada.

Viola, to raczej nie loteria, a materialy uzyte przy konstrukcji. Juz tysiac razy lepszy byl lezazek Baby Mix, ktory mielismy przy Radku.
Teraz chyba nie oplaca mi sie juz kupować kolejnego

Nadziejka, luz, ja z tym burzujkami to tak w zarcie :-) wiadomo, ze jakbym miala mozliwosc isc do wiekszego to bym poszla :-) ale tutaj tez nie cierpie, dobrze nam

Wiki ja nie robiłam tego ostatniego badania genetycznego. Lekarz mi powiedział,że nie ma sensu kasy wydawać.
Jeśli chodzi o dawanie lekarzom w łapę to też uważam,że nie powinno się tak robić. Sami ludzie to nakręcają a poźniej zdziwienie,że opieka beznadziejna bo lekarz tylko patrzy aż się do kieszeni sięgnie. To samo u mnie w przedszkolu. Rodzice jak wymyślają prezenty jakieś bony do Apartów, złota biżuteria , skórzane portfele no ludzie czy to tak powinno być? Ja nie przyjmuje tego typu prezentow. Co innego jak dzieci coś zrobią to to jest pamiątka a nie im drożej tym lepiej.

Zbieramy sie własnie na usg bioderek :) Mama nadzieje ze wyjdzie ok :)

reklama
Wiki, wlasnie! I tak przyjma Ci porod i tak. Beda robili badania itp polozne i tak sie zaopiekuja dzieckiem. Lekarze i tak beda robili obchody. Nie ma potrzeby oplacac sobie poloznej.
A swoja droga to ja bym nie chciala siedziec na porodowce z obca baba

Do góry