reklama
Nadziejka96
Fanka BB :)
no ja jeszcze jak mialam 17 lat to pamietam ze Pawel mnie wozil do gina po tabletke 72h bo tak sie balam i nie chcialam dziecka a za rok czasu chcialam je juz miec ale wtedy poronilam i troche sie obwinialam ze to moze przez ta tabletke ze cos chociaz wedlug kalendarzyka niby nie musialam jej brac ale sie balam ze bede w ciazy krotko sie znalismy i tak jakos. a teraz to najlepiej by mi pasowalo jeszcze z dwojke miec odchowac i cieszyc sie staroscia hehe [emoji14]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Ahhh ja tez chcialam wczesnie 19 lat, po slubie to juz koniecznie.... Ale nie wyszlo
Los plata figle.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Los plata figle.
Wiiktoriiaaa
A moja mama 23. Ja tez chciałam wczesniej ale najpierw moj nie chciał bo za wcześnie, nie czas i w ogole. A potem 1.5 roku staran. Teraz mam 25lat No ale najważniejsze ze sie udalo... A drugie za 5 lat moze, może wczesniej moze później, zobaczymy jak życie sie ułoży.
Nuśkaaa
Ja chce małą przerwę między dziecmi jak się uda teraz mam 26 lat. Moja mama jak mnie urodziła miała 28 lat, a teściowa jak rodziła mojego M miała 37 o ile dobrze pamiętam. Zawsze chciałam być młodą mamą, ale mój długo się nie mógł zdecydować.
KasiaMarysia23
A moja 37 dlugooo nie mogla zajsc w ciaze.
reklama
MałaMi90
Moja mama jak mnie urodzila miala 27 a jestem najmlodsza. brata jak urodzial to miala 19 lat[emoji38]
ja mam w tym roku 27 i mam dwojke dzieciaczkow. no moj maly synu przeszedl dzielnie na nozkach prawie dwa kilometry [emoji38] fakt tempem zolwia ale dal rade. nie chcial na rece[emoji5]
ja mam w tym roku 27 i mam dwojke dzieciaczkow. no moj maly synu przeszedl dzielnie na nozkach prawie dwa kilometry [emoji38] fakt tempem zolwia ale dal rade. nie chcial na rece[emoji5]