reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Dora gratuluję!!!
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Ładny domek ale kurcze 58m to mało jeśli myśli się o większej rodzinie.
Kulcia no chyba że to jest podany metraż tego dołu zrobionego a góra do zrobienia jest nie liczona to wtedy jeśli jeszcze że dwa pokoje będą to spoko. My będziemy mieć 3 sypialnie na piętrze i salon na dole. I 100m. I myślę że spokojnie wystarczy chociaż domek wygląda na malutki
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kulcia no chyba że to jest podany metraż tego dołu zrobionego a góra do zrobienia jest nie liczona to wtedy jeśli jeszcze że dwa pokoje będą to spoko. My będziemy mieć 3 sypialnie na piętrze i salon na dole. I 100m. I myślę że spokojnie wystarczy chociaż domek wygląda na malutki
KasiaMarysia23
Wlasnie , poddasze mozna zagopodarowac na pokoje.Ładny domek ale kurcze 58m to mało jeśli myśli się o większej rodzinie.
100 m to spore mieszkanie ale widomo, Wasza sypialnia, pokoj Ameli i Filipa o ile dobrze pamietam imie[emoji6]
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Ja kuchnie mała bym mogla miec taka 2x3 lub 3x3 bo stol bylby w salonie ewentualnie kuchnie polaczona z salonem to 3x4 lub ,4x4 calosc.My mamy 48 metrów, ale tak rozplanowanie ze jest spoko i mamy 3 pokoje jedno co to łazienkę bym mogła mieć większą i kuchnie troszke ;p
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama