reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A to nie wiem nie czytam już o tych wszystkich projektach bo już sie spłacamy [emoji14] takie luźne pomysły rzucalam bo sama bym od tego zaczęła... tzn jak zdecydowaliśmy ze bierzemy kredyt to tak robiliśmy. Wszystkie info o różnych możliwościach spisywalismy i sie dowiadywalismy co i jak

reklama
Jak dla mnie jakbym miała decydować się teraz przy dziecku na mieszkanie czy też dom to bralabym większy metraż ale to każdego sprawa indywidualna :) ja mam teraz 57 metrów i szczerze mówiąc to brakuje przynajmniej 3 pokoju. Ale może ja wymagająca jestem hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Sypialnie mamy małą, nawet szafa sie nie miesci.
1494322655-aaaaaa.jpeg
1494322678-aaaaaa.jpeg
1494322693-aaaaaa.jpeg
1494322740-aaaaaa.jpeg
1494322755-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My mieszkamy na 48 m2. Przydalby sie jeden pokoj, zeby dzieciaki mialy swoje, ale nie narzekamy. Cieszymy sie z tego co mamy :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry