reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurcze tez musze kostiumu na wakacje poszukac.... ale musze przestac karmic najpierw

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Viola no miał... ja nie jestem przeciwnikiem szczepień... Ale chciałam to zrobic z głową i bardzo długo na szczescie czekałam bo Tymon był zaszczepione dopiero na początku marca... nie chce myśleć co by bylo gdybym go planowo w 2 miesiącu życia zaszczepila...

A takie niepokojące objawy gdzie się zgłasza?? lekarzowi?? najgorsze właśnie, że lekarze będą próbowali nami wmówić że to nie jest nic groźnego.
Kurcze to chyba dobrze że poczekałaś ze szczepieniem? a teraz co?? bedziesz szczepiłą?

U nas odpukać wszystko ok, teraz dopiero idziemy na rok na mmr, o tym to sie dopiero naczytałam...

A takie niepokojące objawy gdzie się zgłasza?? lekarzowi?? najgorsze właśnie, że lekarze będą próbowali nami wmówić że to nie jest nic groźnego.
Kurcze to chyba dobrze że poczekałaś ze szczepieniem? a teraz co?? bedziesz szczepiłą?

U nas odpukać wszystko ok, teraz dopiero idziemy na rok na mmr, o tym to sie dopiero naczytałam...
U lekarza. On powinien zgłosić to do sanepidu... ja sie przygotowałam. Miałam punkty z rozporządzenia właśnie pod które się objawy lapaly... nie wiem co dalej... jeszcze nie myślałam o tym wszystkim bo chce zobaczyc co neurolog powie...

Oo my mamy 4baby ale jakos nie przypadl mi do gustu.

My rezygnujemy z wakacji, szukamy wynajmu.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
mi się też bardziej podobał ten szwagierki baby design no ale on ok 400zł, za swój płaciłam 300. ogólnie był spoko i mam nadzieje że jeszcze Amelce posłuży, chyba że mi sie odwidzi do przyszłęgo roku :)

Kurcze tez musze kostiumu na wakacje poszukac.... ale musze przestac karmic najpierw

A jak idzie ostawianie Ady??

Na aliexpres są fajne kostiumy za niewielkie pieniądze, teraz zamawiałam teściowej i szwagierce to wyszło je po 32zł :) a na allegro takie same po 60-70. z tym że czekać będą miesiąć :)

U lekarza. On powinien zgłosić to do sanepidu... ja sie przygotowałam. Miałam punkty z rozporządzenia właśnie pod które się objawy lapaly... nie wiem co dalej... jeszcze nie myślałam o tym wszystkim bo chce zobaczyc co neurolog powie...

A ten krzyk pojawił sie od razu?? czy najpierw mały był osowiały?? boziu, współczuje tobie, wyobrażam sobie co musiałaś przeżywać...

A jak idzie ostawianie Ady??

Na aliexpres są fajne kostiumy za niewielkie pieniądze, teraz zamawiałam teściowej i szwagierce to wyszło je po 32zł :) a na allegro takie same po 60-70. z tym że czekać będą miesiąć :)

Viola :-) nie idzie wcale :-)
Nie mam czym zastapic cycka rano i po poludniu. I w nocy, ale to juz odrebny temat jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja tez po jednym szczepieniu miala ten mega placz i krzyk i nie szlo jej uspokoic. Jakies 3-4 godz po szczepieniu, przez godzine/dwie

reklama
Ja strój z ali zamawialam i jest świetny :) Ale ja duża jestem [emoji14]

Violu po kilku godzinach pierwszy raz... wszystko bylo ok... az nagle zaczęło nim rzucać, dodatkowo miał rumień na nożce wielkości dłoni. Nie gorączkowal.

Do góry