reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurcze tez musze kostiumu na wakacje poszukac.... ale musze przestac karmic najpierw

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Viola no miał... ja nie jestem przeciwnikiem szczepień... Ale chciałam to zrobic z głową i bardzo długo na szczescie czekałam bo Tymon był zaszczepione dopiero na początku marca... nie chce myśleć co by bylo gdybym go planowo w 2 miesiącu życia zaszczepila...

A takie niepokojące objawy gdzie się zgłasza?? lekarzowi?? najgorsze właśnie, że lekarze będą próbowali nami wmówić że to nie jest nic groźnego.
Kurcze to chyba dobrze że poczekałaś ze szczepieniem? a teraz co?? bedziesz szczepiłą?

U nas odpukać wszystko ok, teraz dopiero idziemy na rok na mmr, o tym to sie dopiero naczytałam...

A takie niepokojące objawy gdzie się zgłasza?? lekarzowi?? najgorsze właśnie, że lekarze będą próbowali nami wmówić że to nie jest nic groźnego.
Kurcze to chyba dobrze że poczekałaś ze szczepieniem? a teraz co?? bedziesz szczepiłą?

U nas odpukać wszystko ok, teraz dopiero idziemy na rok na mmr, o tym to sie dopiero naczytałam...
U lekarza. On powinien zgłosić to do sanepidu... ja sie przygotowałam. Miałam punkty z rozporządzenia właśnie pod które się objawy lapaly... nie wiem co dalej... jeszcze nie myślałam o tym wszystkim bo chce zobaczyc co neurolog powie...

Oo my mamy 4baby ale jakos nie przypadl mi do gustu.

My rezygnujemy z wakacji, szukamy wynajmu.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
mi się też bardziej podobał ten szwagierki baby design no ale on ok 400zł, za swój płaciłam 300. ogólnie był spoko i mam nadzieje że jeszcze Amelce posłuży, chyba że mi sie odwidzi do przyszłęgo roku :)

Kurcze tez musze kostiumu na wakacje poszukac.... ale musze przestac karmic najpierw

A jak idzie ostawianie Ady??

Na aliexpres są fajne kostiumy za niewielkie pieniądze, teraz zamawiałam teściowej i szwagierce to wyszło je po 32zł :) a na allegro takie same po 60-70. z tym że czekać będą miesiąć :)

U lekarza. On powinien zgłosić to do sanepidu... ja sie przygotowałam. Miałam punkty z rozporządzenia właśnie pod które się objawy lapaly... nie wiem co dalej... jeszcze nie myślałam o tym wszystkim bo chce zobaczyc co neurolog powie...

A ten krzyk pojawił sie od razu?? czy najpierw mały był osowiały?? boziu, współczuje tobie, wyobrażam sobie co musiałaś przeżywać...

A jak idzie ostawianie Ady??

Na aliexpres są fajne kostiumy za niewielkie pieniądze, teraz zamawiałam teściowej i szwagierce to wyszło je po 32zł :) a na allegro takie same po 60-70. z tym że czekać będą miesiąć :)

Viola :-) nie idzie wcale :-)
Nie mam czym zastapic cycka rano i po poludniu. I w nocy, ale to juz odrebny temat jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja tez po jednym szczepieniu miala ten mega placz i krzyk i nie szlo jej uspokoic. Jakies 3-4 godz po szczepieniu, przez godzine/dwie

reklama
Ja strój z ali zamawialam i jest świetny :) Ale ja duża jestem [emoji14]

Violu po kilku godzinach pierwszy raz... wszystko bylo ok... az nagle zaczęło nim rzucać, dodatkowo miał rumień na nożce wielkości dłoni. Nie gorączkowal.

Do góry