reklama
India9
Fanka BB :)
Życiowa
Nuśkaaa
India no jest mi mega ciężko, nie ukrywam. Ale duża dziewczynka jestem i sobie radzę może nie zawsze zjem obiad, czasami śniadanie o 13, kurz chwile dłużej sobie poleży ale dziecko mam szczęśliwe i zaopiekowane, a sobą się zajmę od połowy czerwca, więc też jeszcze chwila moment
za Chodakowską też nie przepadam, ale coś robić trzeba a na jej ćwiczeniach są efekty to spróbuje.
Życiowa współczuję NOPa, ja gdybym jeszcze raz podejmowała decyzję o szczepieniach, to chyba bym je rozłożyła w czasie pojedyńczo szczepić i pneumo bym sie wstrzymała. Ale już pierwsza wizyta za nami, Jasio miał podwyższoną temp 3 dni i marudny był jeden dzień, kolejna 22.06 ehh.
Jak Ty jestes duża to ja nie wyobrażam sobie jak musi wyglądać ktoś "mały" według Ciebie hihi
Viola to jesteśy umówione ja generalnie brzuch zawsze miałam, więc nie on jest aż takim problemem bo z nim mogę żyć, biust mi się zbrzydł a tylko około 1,5 miesiąca karmiłam piersią i tyłek strasznie płaski mam ;/ strój to najlepiej dobrze ściągający i podtrzymujący biust, a do tego coś zasłaniające uda i tyłek ;p znalazłam strój jak by sukienka, ale nie wiem czy mam ochotę wywalić ok 150 zł na coś w czym nie wiem czy się bede dobrze czuła.
za Chodakowską też nie przepadam, ale coś robić trzeba a na jej ćwiczeniach są efekty to spróbuje.
Życiowa współczuję NOPa, ja gdybym jeszcze raz podejmowała decyzję o szczepieniach, to chyba bym je rozłożyła w czasie pojedyńczo szczepić i pneumo bym sie wstrzymała. Ale już pierwsza wizyta za nami, Jasio miał podwyższoną temp 3 dni i marudny był jeden dzień, kolejna 22.06 ehh.
Jak Ty jestes duża to ja nie wyobrażam sobie jak musi wyglądać ktoś "mały" według Ciebie hihi
Viola to jesteśy umówione ja generalnie brzuch zawsze miałam, więc nie on jest aż takim problemem bo z nim mogę żyć, biust mi się zbrzydł a tylko około 1,5 miesiąca karmiłam piersią i tyłek strasznie płaski mam ;/ strój to najlepiej dobrze ściągający i podtrzymujący biust, a do tego coś zasłaniające uda i tyłek ;p znalazłam strój jak by sukienka, ale nie wiem czy mam ochotę wywalić ok 150 zł na coś w czym nie wiem czy się bede dobrze czuła.
Mamakulka
Nuska mało zajmuje. A jeśli rozkłada się oparcie do pozycji leżącej to spokojnie może Jasko korzystać.
Jeżeli szczepić to tylko po rozległych badaniach według mnie. Przede wszystkim crp kochane.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli szczepić to tylko po rozległych badaniach według mnie. Przede wszystkim crp kochane.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Nasza półroczna panienka Amelka [emoji16]
Kulcia sto lat dla Igiego! [emoji3]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kulcia sto lat dla Igiego! [emoji3]
Załączniki
viola150
Ok [emoji3] fajnie [emoji3] no a u mnie zawsze kompleksem był brzuch, nigdy nie był płaski ale był inny, taki że się go nie wstydziłam. wiadomo że po ciąży nie można wymagać niewiadomo czego ale niestety żeby go pokazać to się nie nadaje... Uda i pupa nigdy mi nie przeszkadzały [emoji6] hehe co kobieta to inny kompleks [emoji12]India no jest mi mega ciężko, nie ukrywam. Ale duża dziewczynka jestem i sobie radzę może nie zawsze zjem obiad, czasami śniadanie o 13, kurz chwile dłużej sobie poleży ale dziecko mam szczęśliwe i zaopiekowane, a sobą się zajmę od połowy czerwca, więc też jeszcze chwila moment
reklama
viola150
A ja dziś idę do gin na kontrolę, rychło w czas- pół roku po CC [emoji6]