reklama
viola150
Fanka BB :)
A takie niepokojące objawy gdzie się zgłasza?? lekarzowi?? najgorsze właśnie, że lekarze będą próbowali nami wmówić że to nie jest nic groźnego.
Kurcze to chyba dobrze że poczekałaś ze szczepieniem? a teraz co?? bedziesz szczepiłą?
U nas odpukać wszystko ok, teraz dopiero idziemy na rok na mmr, o tym to sie dopiero naczytałam...
viola150
to które szczepienie macie zaległe?? ty jakimi szczepieniami szczepiłaś??My zwlekamy ze szczepieniem, bo Madziucha ma katarku troche. Ale za 2 tyg zrobimy badania i do lekarza pojdziemy. Jak alergolog da zielone światlo to szczepimy.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
U lekarza. On powinien zgłosić to do sanepidu... ja sie przygotowałam. Miałam punkty z rozporządzenia właśnie pod które się objawy lapaly... nie wiem co dalej... jeszcze nie myślałam o tym wszystkim bo chce zobaczyc co neurolog powie...A takie niepokojące objawy gdzie się zgłasza?? lekarzowi?? najgorsze właśnie, że lekarze będą próbowali nami wmówić że to nie jest nic groźnego.
Kurcze to chyba dobrze że poczekałaś ze szczepieniem? a teraz co?? bedziesz szczepiłą?
U nas odpukać wszystko ok, teraz dopiero idziemy na rok na mmr, o tym to sie dopiero naczytałam...
viola150
mi się też bardziej podobał ten szwagierki baby design no ale on ok 400zł, za swój płaciłam 300. ogólnie był spoko i mam nadzieje że jeszcze Amelce posłuży, chyba że mi sie odwidzi do przyszłęgo rokuOo my mamy 4baby ale jakos nie przypadl mi do gustu.
My rezygnujemy z wakacji, szukamy wynajmu.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
A jak idzie ostawianie Ady??Kurcze tez musze kostiumu na wakacje poszukac.... ale musze przestac karmic najpierw
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na aliexpres są fajne kostiumy za niewielkie pieniądze, teraz zamawiałam teściowej i szwagierce to wyszło je po 32zł a na allegro takie same po 60-70. z tym że czekać będą miesiąć
viola150
A ten krzyk pojawił sie od razu?? czy najpierw mały był osowiały?? boziu, współczuje tobie, wyobrażam sobie co musiałaś przeżywać...
India9
A jak idzie ostawianie Ady??
Na aliexpres są fajne kostiumy za niewielkie pieniądze, teraz zamawiałam teściowej i szwagierce to wyszło je po 32zł a na allegro takie same po 60-70. z tym że czekać będą miesiąć
Viola :-) nie idzie wcale :-)
Nie mam czym zastapic cycka rano i po poludniu. I w nocy, ale to juz odrebny temat jest
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama