reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MałaMi super zestaw :) Ja jestem uzależniona od kupowania Adzie ubrań, tylko wór kasy i mogłabym wybierać non stop :D
Nadziejka ja piernicze co za babka, no ale cóż. U nas w klatce w bloku mieszka taka rodzinka to na co pozwalają swojemu dziecku to w głowie mi się nie mieści. On jakoś 3,5 roku ma. Chodzi np po klatce drze się w niebo głosy i kopie sąsiadom po drzwiach a rodzice zero reakcji. Dopiero jak się sąsiad wkurzył i im coś powiedział to zwrócili mu uwagę ale dalej jest to samo. Myślałam może ,że on jest jakiś chory czy coś stąd to dziwne zachowanie ale chodzi do przedszkola w którym pracuje moja koleżanka i mówi,że nie ma nic zdiagnozowane.

reklama
Ja tez widzialam na oczy nie jeden przypadek, gdy rodzice nie reaguja.
Moj syn tez czasami zachowuje sie nie wlasciwie, ale zawsze na to reagujemy z wiekszym lub mniejszym skutkiem. Jesli nasza reakcja spotka sie z olewka to zawsze jest jakas kara :p
Nie wyobrazam sobie pozwalac dziecku na wszystko, a tym bardziej na kopanie w czyjes drzwi.
Tylko czego spodziewac sie po rodzicach jak sami czesto kultura osobista nie grzesza.... a my to juz w ogole mieszkamy na jakims dzownym osiedlu, tutaj sasiedzi dziwnie sie na Ciebie patrza jak mowisz Dzien dobry itp....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

NadZiejka. - co za baba brak słów ...
I dokładnie zgadzam sie z tobą india .
Ja tez Nadziejka tylko do polski jadę a tak chciałam gdzieś na wczasy inne . Za duZo poszło na remonty .
I jescze te chrzciny uff ...
pokaże wam jaka sukienkę kupiłam Milenie na chrzest ( urzywana po jednym dziecku ;)
1493378485-aaaaaa.jpeg
1493378492-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super Olu, bedzie mala ksiezniczka :-)
My tez nie wyjezdzamy ze wzgledow finansowych przede wszystkim, a dwa, ze wygodniej nam bedzie 20 km od domu na dzialce( to drugoe to argument M, bo ja to bym chetnie nad morze pojechala)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny czy używacie butelek avent? Ja mam taką malutka 40 ml i tak śmierdzi gumą że coś okropnego. Już wyparzalam z 5 razy i śmierdzi. Mała fajnie pije wodę z niego ale jak woda postoi to nie da się jej wypić. Mamy jeszcze butelkę lovi ale nie chce pić z tego smoka

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ;)
Anka mój Jasio pije z butelek avent, ale żadna nie smierdziała.

Dziewczyny potrzebuje malej porady. Pediatra zalecił mi zmianę mleka dla Jasia na jakieś Comfort na kolki. Zastanawiam sie nad mlekiem hipp comfort combiotic albo Babilon Comfort proExpert jakie wy byście wybrały bo ja nie mam pojęcia ale chyba sie skłaniam mi temu bebilon.

Miłego ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia i chyba Viola kupowalyscie takie ladne butki na Aliexpress, jak ta rozmiarowka wyglada, buciki sa 0-12 a rozmiary 1,2 i 3 jak to się ma do wieku. Ktore na jaki wiek zamawialyscie?

Do góry