reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysiu sto lat.
Jakie robi kupy Madzia? nje ma tam sluzu? cos jest nie tak skoro nic innego nie je tylko mleko. moze powinnas wybrac sie do innego lekarza.
Wiki super bryka [emoji5]
wkincu piekna pogoda u mnie. oby sie nie zmienilo!!!

reklama
Dzieki za zyczonka:)

Mala mi kupy robi kurde raz na dwa trzy dni, kiedys co dzien robila. A kupy normalne. Ona jest alergikiem wiec ten sluz moze sie pojawic w zależności co zjem. U lekarza jeszcze nie bylam, dzis jade dopiero.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :)
Tak 3w1 chociaż chcialam fotelik kupic osobno. No ale zobaczymy.
To nie adamex tylko Camarelo sirion :) one są dosyć podobne.
Oj India z glowy :) siedzialam z odpalonym olx od rana do wieczora na tel, juz prawie 2 miesiąc. Polowalam na okazje, jest zadbany stan bdb, kupiony rok temu za 1650 a ja dałam 700, podejrzewam ze za rok sprzedam za tyle samo jak dobrze pójdzie :)

India sto lat dla Ady ! :)
U nas też piękna pogoda. Niedługo na spacer się zbieramy a po południu mam kontrolę u ginekologa :)
Wiki rzeczywiście podobny do Adamexa :) Ja mam Adamexa właśnie i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolona :)

Hejka ;)

Wiiktoriiaaa no wszyscy byliśmy w szoku, bo Jasio cala msze przespal i nawet sie nie skrzywił przy polewaniu główki ;)
generalnie syn mi sie powoli ogarnia i juz takich awanturek nie urządza tfu tfu zeby nie pochwalić go za szybko ;)
super wózek ;)

KasiaMarysia dzięki ;) diabełek wypędzony to teraz Aniołkiem jest hihih ;)

Kulcia coraz wiecej osób mowi, ze Jasio sie robi podobny do taty ;)

Kasia2310 a nie zaczął Ci moze skrzypiec wózek? Mój strasznie
skrzypi (musze naoliwic) i juz miałam przeboje z kołami, jeżdżę tylko w mieście, po chodnikach a juz dętki wymieniałam, wieczorem bylo ok, rano chce na spacer a tam flak i sie okazało ze dętka poszła. Facet w sklepie rowerowym jak mi wymieniał to mówił, ze te dętki od producenta słabe są. Juz mam w domu rezerwowe jak by cos znowu sie wydarzyło ;p

Miłego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dawno nie wrzucalam nic to takoe porownanie :-)
1493023279-aaaaaa.jpeg

1493023292-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry