reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczyny, Jestem po badaniach ... czy moglybyscie pomoc mi w interpretacji moich wyników ? Nie będę pisać od razu o swoich przypuszczeniach , wolę najpierw posłuchać Waszych opinii _ może któraś miała podobnie Konsultacje ze swoim ginekologiem mam dopiero we wtorek. Zdjęcia wyników przesyłam w załączniku

Załączniki

• IMG_20170422_234815.png
    IMG_20170422_234815.png
    50,7 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_20170422_233748.png
    IMG_20170422_233748.png
    31,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Cześć dziewczyny, Jestem po badaniach ... czy moglybyscie pomoc mi w interpretacji moich wyników ? Nie będę pisać od razu o swoich przypuszczeniach , wolę najpierw posłuchać Waszych opinii _ może któraś miała podobnie Konsultacje ze swoim ginekologiem mam dopiero we wtorek. Zdjęcia wyników przesyłam w załączniku
Hej. Myśle,ze my Ci tu nie pomozemy. Ja nie mialam takich badan.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu cisza dzisiaj.

Dziewczyny mam dziwne pytanie jak kupujecie zabawki dla dzieci to maja one atesty? Zabawek ogolnie nie zamierzam kupować juz teraz ale chciałam zamówić dla Wiktorii lalke imienna, cos jak OlaMagda. I wiadomo w droższych jest napisane ze z atestem a w tańszych nie, pewnie podróbki, tylko czym to sie różni? Przecież i to i to materiałowa lala bez plastików itp. Nie chce oszczedzac na rzeczach dla dziecka no ale tez nie chce podwojnie placic za to samo. Taka mam rozkminke od wczoraj nad tymi atestami.

A właściwie to gdzie OlaMagda?

Wiki generalnie ja na to nie patrzę. kupuję to co nie ma elementow żeby odpadły itp. i to co mi sie podoba :)
lalki metoo sa z atestami itp. ale na Ali możesz znaleźć połowę taniej je ;)

No widzialam na Ali ale bez personalizacji, moze da sie z, ale az tak sie nie zaglebialam. Na allegro tez sa dosyc tanie, tylko te atesty mi w głowie siedzą. Dopiero w czerwcu będę zamawiac, dzięki za opinie ;)

hmmm napisze Ci jeszcze z drugiej strony jako ktoś kto zabawki robi. osobiście nie sprzedalabym zabawki zrobionej ze złej jakosciowo włóczki... lub z włóczki z odzysku gdzie nie znam składu. A wiem ze niektórzy kupuja swetry w lumpeksach i je pruja i robią maskotki... (dla swoich dzieciaków ok ale nie na sprzedaż) tak samo jest z tkaninami z których szyję... nie sprzedam wyroby ze swojego starego t-shirta bo dla mnie to "nieetyczne" powiedzmy... to musi byc przedmiot z nowej tkaniny, która sama zdekatyzuje itp. Trzeba miec na uwadze też ze rękodzieło jest drogie. lalki metoo to wyrób ręczny i Polski i stąd cena jest jaka jest :)

Wiki ja prawde mówiąc nie zwracam uwagi na atesty. Staram sie kupować znanych firm, chociaż i tak malo w sumie kupowalam bo duzo dostali. I Filip i teraz Amelka

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hah tylko skad pewność ze każdy sie tym kieruje. Na niektorych aukcjach jest wyraźnie napisane ze sa sprowadzane, ale tak na dobra sprawę ile rzeczy nawet oryginalnych pochodzi z Chin.

reklama
Do góry