reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysia a moze sproboj jej odstawic obiadki na pare dni i znowu podaj moj tez po chorobie ani mleka nie chial pic i jadl po pare lyzeczek i od razu wlasnie mial odruch wymiotny. a teraz je ladnie dzisiaj cos przemysla to mu jogurt nie smakuje to obiad to banan z jablkiem tez fee.

wszystkiego najlepszego kochana;*

nuska szkoda ze tak wyszlo z kp ale powiem Ci ze u mnie to samo bylo Filip ladnie jadl przez 2 miesiace a pozniej plakal glodny bo lecialo po pare kropelek wykrecal sie podczas karmienia i w ogole nie bylo slychac zeby cos lykal takze tez sobie dalam spokoj i zaczelam dawac mm bo mial jeszcze te kolki caly dzien i noc takze to nie na moje nerwy juz bylo sie tak meczyc tak chociaz zjadl to mm.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia a moze sproboj jej odstawic obiadki na pare dni i znowu podaj moj tez po chorobie ani mleka nie chial pic i jadl po pare lyzeczek i od razu wlasnie mial odruch wymiotny. a teraz je ladnie dzisiaj cos przemysla to mu jogurt nie smakuje to obiad to banan z jablkiem tez fee.

wszystkiego najlepszego kochana;*

nuska szkoda ze tak wyszlo z kp ale powiem Ci ze u mnie to samo bylo Filip ladnie jadl przez 2 miesiace a pozniej plakal glodny bo lecialo po pare kropelek wykrecal sie podczas karmienia i w ogole nie bylo slychac zeby cos lykal takze tez sobie dalam spokoj i zaczelam dawac mm bo mial jeszcze te kolki caly dzien i noc takze to nie na moje nerwy juz bylo sie tak meczyc tak chociaz zjadl to mm.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ona miała przerwy sporo. Dzień po szpitalu zjadła ładnie, a po tym wymiotowała,bo chyba za dużo jej dała i od tego momentu wszystko jest fee. No chyba że bym jej posłodziła,bo raz mojej kaszki jaglanej sprobowała a ona byla słodka. Ale nie ma opcji zebym jej dania słodziła. Ma troche wysypki na buzi, moze to ja mecz tez. Chociaz watpie, jak wprowadzalam jej ziemniaka i marchew to byla czysta jak łza. Naprawde nie wiem;(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze ciężka sprawa z Madzia, ja niestety się nie znam na tym kompletnie więc sie nie wypowiem.
A co do męża to faceci czasem maja gorsze dni.

Marysia, owoce slodkie tez fe?

Tak w ogole to wszystkiego najlepszego :-* oby kryzysy szybko mijaly i zeby szczescie przewazalo :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Marysia, owoce slodkie tez fe?

Tak w ogole to wszystkiego najlepszego :-* oby kryzysy szybko mijaly i zeby szczescie przewazalo :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nic nie chce, ani banana ( jest uczulona) ani jabłka ,ani gruszki, ani gruszki z jabłkiem, ani jabłka z marchewką. Nic.... Troche jabłka świeżego sobie czasek ząbkami uskrzybie albo gruszki.

Dziekuje za życzenia

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry