reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka ;)

MalaMi niestety nam nie wyszło ;/ Mały sie wsciekal przy cycu i wydawało mi sie, ze mam mało pokarmu, mimo ze piłam ten femal.... i herbatki laktacyjne. No i zaczęłam zauważać, ze mało mu leci, bo nie bylo widać mleczka w buzce, aż w końcu zobaczyłam, ze nie mam pokarmu i juz praktycznie 2 tygodnie tylko na butli, bo cyce mam puste, tak po prostu :/
Śliczna sukienusia, my juz po chrzcinach 16.04 robiliśmy ;)

W czwartek mieliśmy szczepienie, mały miał temp, wczoraj bylo juz dobrze, a dzisiaj 37,8 i marudny jest. Dałam mu paracetamol i został po raz pierwszy sam z tatą, bo ja u endokrynologa na wizyte czekam. I tak siedzę i myślę jak sobie radzą ;/

Miłego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Malami bardzo ładna sukieneczka :)

Majka ja tez robilam testy dzien przed i w ogole, czasem w dniu @, pozniej dzien po, jak sie spozniala zawsze mnie to dobijalo az jak olalam to wszystko to chyba 5 dni po terminie czy nawet tydzień po zrobilam i takie krechy ze hoho golym okiem widoczne.

Nuska i gdzie fotka z chrzcin?
Nie no pewnie jakos daja sobie rade :)

Majka wiem że łatwo się mówi ale moze poczekaj do poniedziałku jak fasz rade i wtedy zrob test? To będzie juz dwa dni po terminie to kreski powinny byc ktorych oczywiście Ci życzę :-)

Nuska dawaj jakąś fote z chrzcin :-)

India no widzisz :-) Oby szlo coraz lepiej, może Ada potrzebowała czasu żeby się przekonac :-)

My czekamy za znajomymi. Posuedzimy, cos wypijemy, posmiejemy sie.

Dziewczyny po cc a nie karmiące kp - jak wasze @- regularne czy różnie??
Bo mi sie trzeci dzien spóźnia... ciąża raczej wykluczona bo my ostatnio bardzo rzadko tenteges. Kiedys dostalam 5dni wcześniej to moze teraz będzie 5 dni później

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam ani jednego zdjęcia u siebie i generalnie bardzo mało zdjęć jest i wszystkie u mojego taty w aparacie. Jutro bede u rodziców to jakieś wrzucę ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

MałaMi super sukieneczka :) Ja właśnie muszę się rozejrzeć bo my też już niedługo chrzciny :)
Majka trzymam kciuki :) Też bym poczekała do poniedziałku i zrobiła betę. Daj koniecznie znać :)

Boże dziewczyny doradzcie mi coś.

Magda nie chce wgl jesc stalych pokarmow. Ani co ja ugotuje ani sloikow. Ma odruch wymiotny.
Wcisne jej 2-3 łyżeczki i dopije piersia. Potem za ok 2 h popije piersi i wymiotuje. Ani owocow ani dan. Zaczynam się stresować bo już 7.5 mies. Zanim zachorowała to jadła pieknie

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia spróbuj blw. Nie musi jeść dużo. Ma próbować i poznawać smaki :) nie koniecznie musi się najeść. Przy blw konsystencje pozna i smak i będzie wygoda i bez stresu :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry