reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
MalaMi, ja pierwsz dostalam jak Ada miala 5 miesiecy, ale wczesniej bralam 2 opakowania pigulek.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Viola India to kibicuje wam ,wytrwalosci w cwiczeniach.Położna dziś się śmieje ze ona nie wie gdzie mi ten zastrzyk da bo tu mięśni nie ma Więc trzeba będzie nad posladkami popracować Ale u mnie to jeszcze trochę czasu chyba ze przykłady przy małym pomogą.
Anka to już szukam tej aplikacji Póki co zrobiłam sobie trening relaksacyjny i aż zasnelam tak się wyluzowalam.
Mała Mi super macie Lubię duże okna jasno wtedy A mama sie schowala ladnie

Dora mam nadzieje ze dotrwacie jak najdłużej ;*

super mieszkanko ;) mam taką samą pralkę ;) a niunia się schowała słodko hehe ;)

my też nic nie stosujemy bo ja mam już okres normalnie jak przed ciążą co 29 dni i wiem kiedy mam owulacje bo po ciąży to odczuwam normalnie także tez przerywany. tabletek się boje brać i jakoś im nie ufam może nie co chodzi o zabezpieczenie ale o to ze mogłabym przy nich jakoś zajść w ciążę i brać je dalej nie wiedząc o tym i ze bym dziecku może jakaś krzywdę tym zrobiła no nie wiem sama już. ale póki co jest dobrze ;)

kurde moja siostra ma córkę 8 lat już będzie miała pierwsza ciążę poronila w 16 tyg i na żywca ja czyscili ręce i nogi jej trzymali i kurde tak chcą dziecko ale im nie wychodzi. była ostatnio u ginekologa niby wszystko dobrze ale doktor powiedział ze przy porodzie miała peknieta szyjkę szkoda ze tego jej nie powiedział jak rodziła bo to on jej poród odbierał. dostała luteine bo okres ma co 50 czasami co 70 dni może jej się ureguluje juz .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A mój mały chrupek ma zoltaczke. Leży sobie w inkubatorze pod lampami. Już siw przyzwyczailam że można nie spać w nocy (w sumie nie śpię od poniedziałku) Nie mogę spać bo go nie będę słyszeć jak się obudzi więc czuwam. Jak na razie mamy tylko 5 godzin bo ciężko nam idzie współpraca.

Dora jak sytuacja? Skurcze się zatrzymały?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wesołych Świat smacznego jajka, pełnego koszyka, ciepłych kiełbasek
1492235035-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dora nasz dziadek ginekolog położnik zawsze powtarzał, że po 32 tygodniu juz się jest bezpiecznym i można już rodzic :) znam trzy osoby urodzone w 7 miesiącu w tym moja mama :)

Nadziejka biedna Twoja siostra. Współczuję jej takich przeżyć.

Anka a wysoki poziom bilirubiny ma? Igi mial zoltaczke bardzo długo, w 3 miesiącu życia dopiero mu zaczęła zanikac.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez życzę Wam pogodnych świąt Wielkanocnych, spedzonych w gronie rodzinnym :-) [emoji8]

Mojej koleżanki córeczka 4-letnia też yrodzona w 32t a teraz wagowo i wzrostowo przerasta Filipa, który mial 5kg [emoji6]

Co u was słychać??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry