reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Anka gratuluje!![emoji480][emoji253]
Dora kochana wszystko bedzie dobrze, lekarze często straszą , a dziecko rodzi się zdrowe jak rybka.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dora kochana wszystko bedzie dobrze, lekarze często straszą , a dziecko rodzi się zdrowe jak rybka.
KasiaMarysia23
Słodziutka niunia! Macie piękną pamiątkę jakie wybrałaś do wywołania?W oczekiwaniu na posta od Anki wstawię Wam zdjęcie Dostałam dziś zdjęcia z tej sesji noworodkowej co robiliśmy i teraz z nich muszę wybrać16 i one zostaną obrobione i wydrukowane przez fotografkę Jestem mega zadowolona z efektów Zobacz załącznik 802374
Dziewczyny help. Madzi wczoraj rano zaczęło ropieć oczko. Dziś ma zaklejone i spuchnięte. Zaraz jej solą przemyje. Nie wiem co się stało, obstawiam że może jej coś wpadło, ona ciągle na brzuchu. W nocy dzień wczesniej niespokojnie spała, co pół h się budziła i może jej coś tak przeszkadzało.
Anka_32
Mały w inkubatorze odpoczywa bo zmęczony bardzo.
O 1 godzinie miałam 2 cm rozwarcia, o 2 godziniw 5 cm a o 3 zaczęły się parte i 3:20 wyszedł klocek aż pękłam. Waży 4200!!!
Przymierzam się do wgrania do łazienki i siedzę od 15 minut na łóżku ale boję się wstać bo zaleje całą sale
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
O 1 godzinie miałam 2 cm rozwarcia, o 2 godziniw 5 cm a o 3 zaczęły się parte i 3:20 wyszedł klocek aż pękłam. Waży 4200!!!
Przymierzam się do wgrania do łazienki i siedzę od 15 minut na łóżku ale boję się wstać bo zaleje całą sale
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Anka_32
India9
Anka, ogromne gratulacje :-)
Duzy Bartus :-) dzielna mama!!
Dora, bedzie dobrze. To obraz USG, z plcia sie lekarze myla, z waga, z wielkoscia miedniczek, wielkoscia glowki... na pewno wszystko jest ok [emoji8]
Poobserwuja dokladniej :-)
Kasia, ale sliczna cora [emoji7][emoji7][emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Duzy Bartus :-) dzielna mama!!
Dora, bedzie dobrze. To obraz USG, z plcia sie lekarze myla, z waga, z wielkoscia miedniczek, wielkoscia glowki... na pewno wszystko jest ok [emoji8]
Poobserwuja dokladniej :-)
Kasia, ale sliczna cora [emoji7][emoji7][emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
MałaMi90
Aniu gratuluje [emoji182][emoji182] duzy Bartus [emoji173][emoji173]
Lee podziwiam Was[emoji5]
Dora wszystko bedzie dobrze.
laski masakra kiedy ja sie ogarne.... wczoraj kuchni nawet nir skonczylam. dzisiaj rma przyjechac siostra M mi pomoc.wczoraj tez byla ale dzis zostaje na noc.
Lee podziwiam Was[emoji5]
Dora wszystko bedzie dobrze.
laski masakra kiedy ja sie ogarne.... wczoraj kuchni nawet nir skonczylam. dzisiaj rma przyjechac siostra M mi pomoc.wczoraj tez byla ale dzis zostaje na noc.
reklama