reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo kupie ze 4 paczki rozowych (jak Malutka nie uzyje to za taką cenę to nie szkoda, będzie dla nas,bo papier toaletowy nawilzany droższy sie kupuje)i 4 inne jakieś na poczatek wystarczy a uzywala któraś chusteczek pampers sensitive? Muszę przed snem sie w składy wczytać.
viola150
Ja szczerze mówiąc nie patrzylam na sklad chusteczek :-) kupiłam na początek trzy 6-paki chusteczek pampers tych zielonych bo byla promocja w tesco. I dopiero niedawno dokupilam kilka paczek Hipp. Jak mi sie skończą to chce przejsc na chusteczki Dady. Co do pieluch- to u nas sprawdzaja sie Dady biedronkowe i w przypadku Amelki i u Filipa ( bo jeszcze mamy na noc niestety)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Jak Amelka była malutka i przez zimę to przed wyjściem ją kremowalam. Teraz juz od jakiegoś czasu nie.A jeszcze pytanie czy używacie kremu do twarzy dla maluszków jak wychodzą na spacer?
Normalnie ironia losu... dostałam wiadomość, że zapraszają mnie na kurs, na który czekałam prawie 3 lata. To taki prestiżowy w moim zawodzie, bardzo trudno się dostać doo tego instruktora na którym mi zależy. Odpisałam, że proszę o przesunięcie na liście o rok...może się uda. To się wiąże z trzema wyjazdami trwającymi po 2 tygodnie nad morze
O kurczę, rzeczywiście ironia losu. Oby tylko udalo sie przełożyć na za rok.
dora032
Jak Amelka była malutka i przez zimę to przed wyjściem ją kremowalam. Teraz juz od jakiegoś czasu nie.
O kurczę, rzeczywiście ironia losu. Oby tylko udalo sie przełożyć na za rok.
Rozmawiałam z kobieta, która to koordynuje i nie wykreśli mnie z listy oczekujących, przesunie o rok.
To kurs z zakresu rehabilitacji dzieciaczków więc rozumieją sprawę
dora032
Robiłam ściągę ze "sroki" w sprawie chusteczek, na podstawie jej analizy Nie czytałam wpisów pod...a ona tam czasem zmienia zdanie na temat jakiegoś kosmetyku, ale nie mam tyle czasu żeby od deski do deski czytać.
Polecane :
Babydream - calendula
- pielęgnacyjne z olejkami
- extra sensitive
Bobini baby ze smokiem na opakowaniu
Hipp
Velwet baby zielone
Mustella
i jeszcze jaieś Tami chyba
Nie polecane
Babydream - comfort clasic
- nawilżane
Dada
Hugies
Johnson
Niwea
Pampers
Bambino
Polecane :
Babydream - calendula
- pielęgnacyjne z olejkami
- extra sensitive
Bobini baby ze smokiem na opakowaniu
Hipp
Velwet baby zielone
Mustella
i jeszcze jaieś Tami chyba
Nie polecane
Babydream - comfort clasic
- nawilżane
Dada
Hugies
Johnson
Niwea
Pampers
Bambino
Wiiktoriiaaa
Dziękuję bardzo jeszcze raz
Nadziejka96
A ja do szpitala kupiłam małemu pampersy z dady od razu i chusteczki również z dady lavender czy coś takiego I były super a teraz używamy dalej chusteczek dada ale zielonych bo różowych nigdzie nie mogę dostać no i pampersy tez [emoji14] ja nie wiem ale uważam że lepiej zapłacić mniej i zbytnio nie przyglądać się składam czy czymś tam bo to i tak zakładasz do przesikania i przekupkania no chyba ze tam dziecku nie podpasuja te chusteczki czy pampersy to wiadomo zmienić na jakieś inne ,ale ja od razu przyzwyczaić chciałam do najtańszych co nie znaczy ze najgorszych; p
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nadziejka96
A co chodzi o tam jakieś rzeczy do pielęgnacji ciała to do kapania kupiłam oilutum bo u mnie w szpitalu wymagane jest i oliwke z bambino i jak nam się skończyło oilatum to kupiłam z bambino żel i szmpon z bambino taki bialo różowy i super jest a ostatnio to i mydelkiem bambino małego myje i tym żelem z dady z biedronki bo mi mama kupiła i tez jest spoko i smaruje go oliwka na noc i kremem bambino ochronnym a przed wyjściem na dwór juz niczym bo on się denerwuje okropnie jak mu buzię smaruje czymś hehe [emoji14]