reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dobry wieczór.

Ależ spam:)

Violu udało się oddac:)

MałaMi naprawde szczęście Wam w końcu dopisało! Oby tak było już cały czas:)

Anka to że waga duża to sie nie martw. Bierzesz witaminy? Jak tak to odstaw i bierz samk dha.

Dora wszystko gotowe to może jeszcze przenosisz. Oby! Tego Ci życzę.
Ja jeszcze kremu nie używam,bo poprostu nie kupiłam.

Lee leż, a nie bujasz się po polach[emoji12] Oczywiscie żartuje. Zaciskaj nogi, bo to dopiero 2 trym.

Kasia a czym smarujesz Adke?

Wiki kup sobie suche waciki, przydają sie:)
Ja uzywam niebieskie babydream i pampersy pampersa.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sama mam problemy skórne i u mnie nawet po zmianie wody potrafi wysypać, zależy ile chloru czy innego świństwa wodociągi dodadzą. Ogólnie muszę sama emolientówe używać, nawet z tuszami do rzęs ostrożnie. W związku z czym podchodzę do sprawy ostrożnie.Jeśli mogę. Dla małego kupiłam hipa a w razie czego emolient zobaczę, mam nadzieję ,że do taty się "poda".
Myślę, że jak ktoś nie ma problemów to nie ma co przesadzać.
Nie uniknie się pewnych rzeczy, ja chucham i dmucham. Uważam na to co jem, nawet paracetamolu nie brałam, Kosmetyki naturalne a i tak teraz mały nafaszerowany przez nospę i zastrzyki rozkurczowe Siła wyższa.

Ja rozumiem że jak ktos sam ma problemy skorne i alergiczne to będzie bardziej wrazliwy na skład itp :-) u nas na szczęście pupcia zarowno Filipa i Amelki ladnie przymowala Dady, ze skórą Filipa byly problemy wiec kombinowalismy, skoncztlismy na La roche posay i cetaphil. Za to Amelka myta w Ziajce [emoji6] do tego niczym ja nie smaruje, jak mi sie przypomni to włoski naoliwkuje (praktycznie mam jeszcze 3/4 oluwki) i czasem buzke na noc pokremuje.
Ale odpukac bo jeszcze wszystko sie moze zdarzyc tfu tfu.
Życzę Wam.aby easze dzieciaczki tez nie mialy zadnych problemów z alergiami :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Te chusteczki z hippa rzeczywiście bardzo fajne i ladnie pachną, ladniej niz pampers [emoji6] ale ze Dad nie poleca hmm. Szkoda że u nas nie mam Rossmann bo wtedy moglabym sie przerzucić na babydream, a tak bezsensu jeździć 16km

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja do szpitala kupiłam małemu pampersy z dady od razu i chusteczki również z dady lavender czy coś takiego I były super a teraz używamy dalej chusteczek dada ale zielonych bo różowych nigdzie nie mogę dostać no i pampersy tez [emoji14] ja nie wiem ale uważam że lepiej zapłacić mniej i zbytnio nie przyglądać się składam czy czymś tam bo to i tak zakładasz do przesikania i przekupkania no chyba ze tam dziecku nie podpasuja te chusteczki czy pampersy to wiadomo zmienić na jakieś inne ,ale ja od razu przyzwyczaić chciałam do najtańszych co nie znaczy ze najgorszych; p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka nie o cenę tutaj chodzi :) Chusteczki rossmanowe są dobre i tanie a drogi pampers może się przy nich schować :)

Ogólnie to forumowe dzieciaczki rosną jak na drożdżach, zwłaszcza chłopcy się duzi urodzili :)
Anka ty to już tuż tuż :) i Bartuś będzie :)

Ależ miałam sen :) Obudziłam się z krzykiem.... śniło mi się,że jakiś znajomy sąsiada "przeorał" mi ogród takim wielkim autem jak z monster truck :) Nic z dwóch rabat nie zostało....
Jak się ocknęłam to uśmiałam się z tego wszystkiego.
Dzwonię do męża, a ten na mnie, że mówił, że mam przed snem nic głupiego nie oglądać...:) bo potem mi się śni Ja Milionerów oglądałam :) ten teleturniej :) no tam nie ma monster trucków :D

reklama
Do góry