reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To nie wiem czego zyczyc.
Wazne, aby szczesliwie na swiat przyszedl klusek :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
India u nas tez ceny niektore z dupy sa. nie dosc ze do wiekszego miasta daleko z praca roznie u nas bywa to ceny tak wlasnie od 600za kawalerke sie zaczynaja. no dwu pokojowe tez sie znajdzie do 1000 ale standard prl w mieszkaniu.... tu nam sie trafilo.

Marysie super że wszystko sie udało i słodka śpiąca królewna miała swoją pierwszą imprezę :)

Wiki super prezenty :) i brzuszek już super masz :)

Leeleeth co ja mam ci napisać leżakuj i odpoczywa, a bierzesz progesteron? Pogoda kusi i to bardzo zimą było łatwiej :/
U mnie pierwsze ruchy tak koło 18 tyg były

Mała Mi to super oby wam się dobrze mieszkało :)

Anka ho ho to on poza siatką centylową jest zdrowo. Oj dobrze że to drugi poród jakby ci naturalnie przyszło rodzić.

Ja leże grzecznie...skurcze od czasu do czasu, brzuch twardy w większości czasu, ale widać tak już będzie.
Doszłam do wniosku że nie ma co czekać. Torba dla mnie spakowana w razie "w"
Wyprawka praktycznie zamówiona. Śmieję się że kurierzy nie wyrobią w bramie. 9 zamówień zrobionych. Teraz trzeba czekać. Moja mama w razie czego pomoże w praniu i prasowaniu. Chyba o niczym nie zapomniałam. Kupiłam trzy zestawy na 50 w razie czego, mały w zeszłym tyg miał coś koło 45 cm wg wyliczeń.
Nie mam jeszcze laktatora i wózka. Kołyska nie złożona ale to chwila i miała być przemalowana na biało, ale odpuszczam. Mój wujek miał mi przemalować bo ma lakiernie, ale teraz ma remont.
Mąż ma konkretną listę co spakować do porodu, bo wczoraj walizkę kupowałam bo starej używa mą. A poza tym mam wielką na wakacje... i taką malutką, że moje rzeczy na pobyt w szpitalu się zmieściły, ale jakby pieluchy i podkłady przyszło dołożyć to nie ma szans.

reklama
Do góry