reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A jeszcze pytanie czy używacie kremu do twarzy dla maluszków jak wychodzą na spacer?

Normalnie ironia losu... dostałam wiadomość, że zapraszają mnie na kurs, na który czekałam prawie 3 lata. To taki prestiżowy w moim zawodzie, bardzo trudno się dostać doo tego instruktora na którym mi zależy. Odpisałam, że proszę o przesunięcie na liście o rok...może się uda. To się wiąże z trzema wyjazdami trwającymi po 2 tygodnie nad morze

reklama
Anka moja Ada w 35 tygodniu ważyła niby 3700 a urodziłą się w 41 tygodniu z wagą 4060. Też nakupowałam ubranek większych i teraz leżą i czekają :) Ciekawe jaka waga ostatecznie u Was będzie :)
Dora ja używam. Przed każdym spacerem smaruję buzię Adzie :)
MałaMi już wiadomo kiedy przeprowadzka?:)

Anka moja Ada w 35 tygodniu ważyła niby 3700 a urodziłą się w 41 tygodniu z wagą 4060. Też nakupowałam ubranek większych i teraz leżą i czekają :) Ciekawe jaka waga ostatecznie u Was będzie :)
Dora ja używam. Przed każdym spacerem smaruję buzię Adzie :)
MałaMi już wiadomo kiedy przeprowadzka?:)
Kasia pocieszylas mnie :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania mój też w 36 tyg ważył 3.800 niby a w 39 tyg urodził się 4.500 ważył i 62 długi. Także wszystko możliwe albo będzie mniejszy albo większy hehe [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mogę Was pomęczyć???????
Słyszałyście o tej promocji w Rossmanie? Tak pomyśałam, że pójdę i kupię jakieś pampersy, już chyba 2 bo 1 mam wielką podwójną paczkę, plus jedną malusią. Ale pytanie mam JAKIE? Pampersy pikuś w porównaniu do chusteczek, ich składy, studiowałam opinie w necie ale jak poszłam do Rossmana stanęłam, 15 min się gapiłam gdzie kobiety wychodziły z pełnymi koszykami oliwek, chusteczek i innych. Mam niby czas ale jak kupie będzie z głowy a promocja fajna. Będę wdzięczna za każdą opinię. Wasze rady zawsze są bezcenne :)

Wiki ta promocja 2 plus 2 z kartą rossnę nie dotyczy pieluch. Na pieluchy chyba jest -20 %. Jeśli chodzi o chusteczki to bardzo dobry skład mają te rossmanowe różowe extra sensitive :) Pampersy to w rosmanie nie wiem jakie Ci polecić bo ja używam Dady biedronkowe :)

No ja w piątek zamówiłam przez internet a dziś mi przyszło.ja zamówiłam zielone pampersy 1 (później to dady będę kupować) a chusteczki to te babydream różowe. W trakcie składania zamówienia wykupili wszystkie żele do kąpieli z babydream i zostało tylko jakieś mleczko do mycia to wzięłam żeby cokolwiek.miec :)
Zamówienie miałam na 120 zł i 35 zł zaoszczędzilam :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :)

Kasia wiem, że pampersy to oddzielna promocja ale też bym jakieś wzięła, trzymałam w ręku te rossmanowe ale zwątpiłam.

Jak polecacie chusteczki to kupię a różowe i niebieskie to bardzo się różnią?

reklama
Do góry