reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia super pozycja Madzi :-) moja nie lubi spać na brzuszku.

Kasia co za heca :-) ale jak sie najadla to sie uspokoila? Ja tez sie zawsze balam ze jak wyjde z takim maluchem to zacznie krzyczeć i nie bedzie wiadomo o co chodzi. Ty jeszcze mogłaś cyca wystawic, u mnie z mm ciężej. Zresztą Amelka do teraz ma czasem akcje krzyku we wózku

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry.

Viola mam pytanie. P kupil wczoraj w aptece krem do opalania zapakowany w pudelko ale bez folii i smoczek. Magda takiego nie uzywa a ja nie chce tego kremu. nawet nie otworzylam go. Czy mozna zwrocic na paragon?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

My wczorajszy dzien na dzialce spedzilismy. Zaliczylam z Ada pierwszy dlugi spacer w chuscie, bardzo wygodnie :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Viola najadła się i był spokój :) Zasnęła jeszcze przy cycu i 2 godziny w wózku pospała potem.
Marysia huśtawka nadal się podoba. Bardzo lubi w niej siedzieć.Często biorę ją do kuchni i gotuję obiad a ona sobie siedzi. Nie raz zdarzy się jej zasnąć w niej. Także zakup jak najbardziej udany :)
Lee ja jakoś około 20 tygodnia poczułam pierwsze ruchy :)

hejka. lee odpoczywaj.
Marysiu wiem ze lekow nie mozna a jak z innymi to nie wiem.
India super ze spacer sie udal. jak mi sie uda sprzedac swoje kolka to kupie dluga chuste.
u nas ok. pakujemy sie i pakujemy i jeszcze tyle rzeczy do spakowania.... dzis bede wiedziala ktorego dnia przeprowadzka[emoji5] juz sie nie moge doczekac bo tam drugie pietro i normalne zejsce do piwnicy (kilka schodkow) a nie to co tu. przepasc okolo 4 metry w dol. dla M ciezko wozek wyciagnac i schowac.
nie kupilam tego mm. mala je cyca pije femal plus herbatke i jest poprawa[emoji5] a w sobote co tak marudzila to po kapieli jak zaczela puszczac baczki to stwierdzilam ze brzuszek ja bolalni nie mogla jesc. tak smierdzaco pierdzi ze az zielona sie robie czasem [emoji32]

reklama
Do góry