reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Marysiu co dzień na pewno jest osluchiwana a tak będziesz w domu zastanawiać się czy się pogorszyła i latać do przychodni
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Jakie pogorszenie? Oni nic innego jej nie dadza. Lekarz do mnie powiedział, ze to ode mnie zalezy kiedy wyjdziemy. Ja mu mowie ze kaszle a on ze bedzie miala kaszel nawet do 8 tygodni.
Ja w nocy nie spie tylko czuwam, zagladam do niej, z reszta i tak sie budzi co godzine.
Tu nie dosc że nic nie dostanie, to jeszcze nie mam jak odciagac kataru bo frida nie daje, jestem glodna ,a ona znudzona.
Ponad to lekarz uwaza ze skoro je, sika ,nie ma problemow z oddychaniem to nie ma tragedii. Ja juz sama nie wiem. Nie wyjdziemy z tego,bo katar splywa jej do gardla.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w nocy nie spie tylko czuwam, zagladam do niej, z reszta i tak sie budzi co godzine.
Tu nie dosc że nic nie dostanie, to jeszcze nie mam jak odciagac kataru bo frida nie daje, jestem glodna ,a ona znudzona.
Ponad to lekarz uwaza ze skoro je, sika ,nie ma problemow z oddychaniem to nie ma tragedii. Ja juz sama nie wiem. Nie wyjdziemy z tego,bo katar splywa jej do gardla.
Ostatnia edycja:
India9
KasiaMarysia23
Bedzie na obchodzie dzis doktow co nas tu kierowala. Oslucha ja dla porownania.
Życiowa Twoj wpis zabrzmiał jakbym specjalnie chciala zrobić Magdzie krzywde...
Życiowa Twoj wpis zabrzmiał jakbym specjalnie chciala zrobić Magdzie krzywde...
KasiaMarysia23
reklama
MałaMi90
co za szpital...
Misia mi dzis marudzi przy jedzeniu....placze jakby jancos bolalo...stawiam na brzuszek bo sie napina az czerwona sie robi. baczki puszcza i to duuuzo.
glowa mnie boli, bralam paracetamol ale jakos srednio pomaga....
moge lipomal? ziolowy w sumie syrop ten jest
Misia mi dzis marudzi przy jedzeniu....placze jakby jancos bolalo...stawiam na brzuszek bo sie napina az czerwona sie robi. baczki puszcza i to duuuzo.
glowa mnie boli, bralam paracetamol ale jakos srednio pomaga....
moge lipomal? ziolowy w sumie syrop ten jest