reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, siedz jak chca Was trzymac. Zyciowa ma racje. Tu w razie pogorszenia stanu beda w stanie szybciej to wylapac niz Ty w domi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jakie pogorszenie? Oni nic innego jej nie dadza. Lekarz do mnie powiedział, ze to ode mnie zalezy kiedy wyjdziemy. Ja mu mowie ze kaszle a on ze bedzie miala kaszel nawet do 8 tygodni.
Ja w nocy nie spie tylko czuwam, zagladam do niej, z reszta i tak sie budzi co godzine.
Tu nie dosc że nic nie dostanie, to jeszcze nie mam jak odciagac kataru bo frida nie daje, jestem glodna ,a ona znudzona.
Ponad to lekarz uwaza ze skoro je, sika ,nie ma problemow z oddychaniem to nie ma tragedii. Ja juz sama nie wiem. Nie wyjdziemy z tego,bo katar splywa jej do gardla.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
To uciekajcie i idz z nia do lekarza, zeby ja osluchali i dali plan leczenia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
co za szpital...
Misia mi dzis marudzi przy jedzeniu....placze jakby jancos bolalo...stawiam na brzuszek bo sie napina az czerwona sie robi. baczki puszcza i to duuuzo.
glowa mnie boli, bralam paracetamol ale jakos srednio pomaga....
moge lipomal? ziolowy w sumie syrop ten jest

Do góry