reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jestem załamana ale nie bede Was dreczyc.

Kasia dobrze, że Adka grzeczna. Na pewno dacie sobie rade we dwie:) w kobietach sila.

Dora Ty nas tu informuj, bo to ważne co sie dzieje u Was. Niech maz przygotuje wszystko w razie W.

India spokojnie moze juz caly jesc. Jesli nie ma alergii, brzuch ja nie boli to spokojnie .

Viola gdzie Ty tam kluska widzisz??:) dziewczyna po prostu ma apetyt:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

1490775345-aaaaaa.jpeg

a do nas wczoraj przyszła nowa spacerowka ;) oczywiście będzie poki co sobie czekała aż Gucio troszkę podrośnie :D

iiiii lecimy do Bulgariiiiiii juz na 100% :D na 12 dni!!! dzisiaj bilety zabukowalismy :) ciesze sie jak glupek :)

Marysiu co sie dzieje?
my chrzciny robimy skromnie bo zapraszamy tylko chrzestnych rodzicow i dziadkow no i w mieszkaniu bedziemy robic. tylko tort kawa herbata ciasto.
mialy byc w niedziele ale chrzesna nie moze to w sobote na mszy wieczornej

Marysia, pisz kurcze co sie dzieje! Ale juz!

Zyciowa, super wozek i super wypoczynek sie szykuje :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej
Życiowa fajny wózek :) my też już mamy zaklepane wczasy i wpłacona zaliczkę a wybieramy się nad morze w lipcu a wasz wyjazd kiedy ?
Violu Amelka słodka.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ogólnie do psi dupy.
Lekarz wczoraj wieczorem chyba źle ją osłuchał.
Szmery dalej ją. Kaszle bardzo ale może to o dobrze, bo się odrywa wydzielina.
Po obchodzie dostała adrenaline. Ja się wkurzylam i poplakałam,bo poprawy zero. Ale po samej inhalacji solą ma byč poprawa?
I pytam się doktorki czemu wczoraj dostała Berodual , a dzis nie skoro było jej lepiej po nim. To mi powiedziała, że widocznie było trzeba podać doraźnie. Oni leczą tylko solą,bo antybiotyk nie zadziała. To jej mowie, ze takie inhalacje moge jej w domu robic,bo tu sie obie meczymy. To odpowiedziała, że moge sie na wlasne żądanie wypisać i tak właśnie zrobie jutro.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry