reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja nie wiem jak zleczeniem przy kp. Zawsze biore tylko tantum lub uniben i czekam az przejdzie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
1490808144-aaaaaa.jpeg

tym sie jara Amelka [emoji5]
Cyprian odsmoczkoem

Cyprian odsmoczkowany[emoji5]
najgorsze jest to ze od kilku lat jak jestem chora grypa itp to nie mam goraczki....ostatni raz chyba mialam przy wirusowym zapaleniu opon mozgowych....

Mam wrażenie że brzuch mi już opada.
Jejku już mi się ciężko zaczyna robić. Wieczorami już mnie zaczynają boleć biodra i jak się wypnie to boli mnie od żeber bo spocznie.
Mój mamy- wielki smok robi mi spustoszenie w bebechach :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marysia dobrze że do domku ale szczerze dziwny ten szpital... rozumiem że na wirusowe nie dają antybiotyku ale co - ma kaszleć i katar jej spływać?? to w koncu zejdzie na płuca. oby nie!

My po szczepieniu - Amelka wazy 7620 więc jednak kluseczka :) ale było opóźnienie i mała już była śpiąca więc już podczas badania dała koncert, nie mówiąć co było podczas szczepienia.
ale że mamy 6w1 to nie mamy już szczepienia na pół roku i dopiero na roczek. nie wiem czy po szczepieniu czy jak ale była dziś marudna,. śpi od 20.

Do góry