reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej zdrowia dla chorych maleństw.

Kasia no ceny mieszkań to wszędzie takie niestety. Ja płacę razem z rachunkami 1500 i to jest mega okazja!

To u nas ceny spoko ja na własnym weselu miała 60 zł za osobę. W tym zupa i drugie danie z sałatką oraz zimna płyta (jarzynowa, śledzie, ryba po grecku deska serów deska wędlin u już nie pamiętam co i napoje gorące bez ograniczeń) ale to też szukaliśmy gdzie można najtaniej. Ja jestem Łowca okazji heh

Sent from my 8063 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
India ale widac bylo po oczkach ze cos nie tak... popatrz a dzis juz ok... kurde moze to ze stresów wszystko?

Ostatnio bylo tak samo, katar, goraczka a po 1,5 dnia bylo juz prawie ok.
Ma jeszcze troche ktaru, ale oddycha spokojnie, noe leci jej z nosa, nie lzawi oko i noe ma temp
A oko lewe wczoraj to miala tak podpuchniete, ze moj brat powoedzial, ze jak bokser po walce wyglada.

3jvzej28158pdnea.png

Kulka, haha - ja tez lowca okazji. U nas ceny za wesela byly mniej wiecej 180-200 za osobe, a my zrobilosmy w domu kultury, (w ktorym moi rodzice tez mieli wesele koedys) za 135 zl za osobe, cala noc, full jedzenia. Fotografa wzielismy, ktory sie dopiero rozkrecal, wiec zaplacilismy tez bardzo malo. A do spubu pojechalismy bialym ciagnikiem siodlowym z komisu wujka Michala :-D

3jvzej28158pdnea.png

India a moze to jakas alergia czy cos... kurde... oby juz dzieciaczki zdrowe byly..
wiosna wiosna moje drogie :D bedzie cieplo bedzie lepiej ;)

hejka. dobrze ze Adzie juznprzechodzi [emoji5]
Bede musiala zaczac sie po malu pakowac. my metrazowo bedziemy mieli tak jak na chwile obecna (47m) dwa pokoje. balkon 3x razy taki jak teraz. lazienka i osobno ubikacja. no i wieksza kuchnia. no i na 2 a nie 4 pietrze 600zl plus 117 czynsz plus oplaty (woda,smieci,gaz,prad) no i dojazdy do pracy M odpadna. mieszkanie jest odswiezone. jeszcze plytki w kuchni polozy i drzwi wymieni bo sa stare. no i ja do mamy bede mogla isc w kazdej chwili bo teraz to tak raz w tyg jedziemy bo mamy jeden samochod.
Wiosna wiosna i jaka alergia bedzie! juz czuje w nosie zasycha i rany mi sie porobily....

Dziewczyny dostałam dziś taka kaszke z bobovity
IMG_20170327_131939.jpg

Dajecie maluchom?? Jak zrobić, z jakimiś owocami? Czy lepiej najpierw warzywa i owoce wprowadzać??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170327_131939.jpg
    IMG_20170327_131939.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 146
India śliczna Adka :-)

U nas za wesele placilismy 120zl za osobę ale to byla promocja bo jako.jedni z pierwszych po otwarciu sali sie zapusywalismy. A po roku cena byla juz 170zl...

Najpierw powinno być warzywa potem owoce i ja koniec kaszka ale ja kaszke w trakcie dałam

Napisane na 8063 w aplikacji Forum BabyBoom
To poczekam z kaszka, próbowałam w zeszłym tygodniu marchew z ziemniakami ale średnio jej smakowało :-) teraz spróbuje ugotować brokuła z ziemniakiem, może lepiej podejdzie.
A jak Igi?? Wszystko wcina?? Wszystkie warzywa lubi?

reklama
Dzien dobry
India Ada slicznie wygladala :)oby choroba juz sobie poszla !
Violu ja z kaszka bym zaczekala troche.
Marysiu jak Madzia sie czuje ?
My dzis bylismy u lekarza dostalismy skierowanie na usg brzuszka i badanie pod katem refluksu to umowilam nas na piatek. Mamy wprowadzic zupki nawet dwa razy dziennie a potem sinlac aby jak najmniej mleka jadla.
A wynik ujemny z salmonelli czyli pewnie nawet jej nie miala bo tak szybko sie jej nie wydala.

Do góry