reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moja to lekomanka. Ospamox je aż się oblizuje.
1490556280-aaaaaa.jpeg
1490556240-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojj tak ja będę pamiętać te jej krzyki, chociaż szybko sie uspokajała. Mam wrażenie że im więcej zastrzyków tym szybciej.
To macie trochę inny inhalator - ja nie miałam tej opaski, młoda kręciła głową w prawo i w lewo i ciężko jej było maseczkę utrzymać przy buzi

reklama
Moja wcina marchewke z ziemniaczkami :-) poki co je wszystko poza mm

Viola, to najtansza oferta - przystawka, rosol, drugie danie, kawa, herbata, woda, cola , soki i ciasto

Sa oferty za 130 zl - Warszawa kochana

Juz nie cieknie ciurkiem z nosa i jest bardziej zywa zdecydowanie

3jvzej28158pdnea.png
Oj ale to powiem Ci że za te 65zł to dużo - u nas napoji w cenie nie było, ani przystawki. Czyli jednak nie tak źle :)

India u mnie za tą cene nic nie zrobisz. No chyba że obiad dwu daniowy i tyle...

Viola mała troche też się kreci , ale P mi pomagał. Dziś go nie bedzie i 3 inhalacje musze sama zrobić.
Tylko taki inhalator mieli w media expert na stanie.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A inhalator z zakrywanymi oczami pierwszy raz widze

Nasza tez macha glowa i rekami przy inhalacji
Radek zawsze zasypial

3jvzej28158pdnea.png

reklama
Do góry