reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku tez sie nie znam na laktozie. Ale powiedz czy jak bys podawala dalej delicol to nie moglaby pic normalnego mm zeby uniknac nutramigenu??

Życiowa zazdroszczę :-) ja dawalam Amelce marchewkę z ziemniakami przez dwa dni i szalu nie bylo... wszystko wypychala językiem..

India najważniejsze ze Ada vyla spokojna :-) jak sie teraz czuje??
To wy za 65zł mieliscie obiad i ciasto? U nas za 60zl obiad, kawa, herbata i dwa kawalki ciasta na osobę. Tort we własnym zakresie.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola tak tak mam wykrztuśny syrop. Zastrzyki lepsze :(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci że nie mogłam patrzeć jak płakała ale później jak dawalam jej antybiotyk w syropie to cieszylam sie ze te pare dni dostala zastrzyk bo wiedzialam ze wszystko co miala dostac to trafilo do organizmu i byla taka szybka poprawa. A syrop ciezko lykala i cieklo jej bokiem [emoji52] a ona malutka więc juz na pewno bólu nie pamięta

Moja wcina marchewke z ziemniaczkami :-) poki co je wszystko poza mm

Viola, to najtansza oferta - przystawka, rosol, drugie danie, kawa, herbata, woda, cola , soki i ciasto

Sa oferty za 130 zl - Warszawa kochana

Juz nie cieknie ciurkiem z nosa i jest bardziej zywa zdecydowanie

3jvzej28158pdnea.png

Boże dlaczego to spotyka takie maluszki. Masakra. Wolałabym ja być chora niż Madzia[emoji24]

Violu masz racje. One pamietać nie będą ale my na pewno.

India a tort kupowłaś?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku tez sie nie znam na laktozie. Ale powiedz czy jak bys podawala dalej delicol to nie moglaby pic normalnego mm zeby uniknac nutramigenu??

Życiowa zazdroszczę :-) ja dawalam Amelce marchewkę z ziemniakami przez dwa dni i szalu nie bylo... wszystko wypychala językiem..

India najważniejsze ze Ada vyla spokojna :-) jak sie teraz czuje??
To wy za 65zł mieliscie obiad i ciasto? U nas za 60zl obiad, kawa, herbata i dwa kawalki ciasta na osobę. Tort we własnym zakresie.

Violu wlasnie nie wiem jutro zapytam lekarza, bo nie wiem czy ona zechce pic teraz inne mleko jak nawet tego nie chce

Marysia, nie mam zdjec. Z tego stresu, choroby itp nie robilismy zdjec telefonami i nie bralismy aparatu. Nawet nie wiedzielismy czy do restauracji pojade.
Byl fotograf w Kosciele, wiec jak dostaniemy fotki na pewno sie pochwale :-)

Mamy w sumie jedno zdjecie zrobione jak wrocilismy, jak M zgra na kompa to wrzuce

3jvzej28158pdnea.png

reklama
Do góry