reklama
India9
Fanka BB :)
dora032
Ada pięknie wyglądała.
Poza tym zdrówka dla chorowitkow To Ci dzwoneczku akcja z tą salmonella Masz Ci los i w końcu nie wiadomoczy była czy nie.
Kasia Marysia niech mała zdrowieje A te chrzciny to w ten weekend już? Bo ja tak nie nadążam
Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać.
Mała mi super ze z mieszkaniem się ułożyło.
Anka jak tam sytuacja właśnie ?
Poza tym zdrówka dla chorowitkow To Ci dzwoneczku akcja z tą salmonella Masz Ci los i w końcu nie wiadomoczy była czy nie.
Kasia Marysia niech mała zdrowieje A te chrzciny to w ten weekend już? Bo ja tak nie nadążam
Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać.
Mała mi super ze z mieszkaniem się ułożyło.
Anka jak tam sytuacja właśnie ?
dora032
Ja jutro wychodzę. Decyzja została podjęta dzis rano na wizycie. Opiekunka oddziału bardzo się cieszy bo co środę ma dyżur i co tydzień chciała mnie wypisywać bo łóżko zajmuje, ale mój dr się buntowal. No ale dziś zabrał mnie na badanie bo chciałam pomiarowe bo to 30 tydz i 5 dzień dziś i ta szyjke skontrolowal i się skrocila o 4 mm od zeszłego tyg trochę się zmartwił i jednak ten Pesar mi założył i do domu. A teraz po tym badaniu i zakładaniu tego krążka skurcz za skurczem leci i boli podbrzusze choroba.
Trzymajcie kciuki bo ja chyba osiwieje przez ta ciąże Przez te trzy tyg to się chyba o 5 lat postarzala Strasznie wyglądam, mam tyle zmarszczek i since pod oczami tylko botoks pomoże
Trzymajcie kciuki bo ja chyba osiwieje przez ta ciąże Przez te trzy tyg to się chyba o 5 lat postarzala Strasznie wyglądam, mam tyle zmarszczek i since pod oczami tylko botoks pomoże
dzwoneczek85
Dorcia no właśnie nie wiadomo muszę jej ogólnie kal dac do badania zobaczyć czy coś innego nie wyjdzie.
Trzymam kciuki żeby te skurcze ustały i żebyś mogla już tylko cieszyć się ciąża
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki żeby te skurcze ustały i żebyś mogla już tylko cieszyć się ciąża
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Dora kciuki zaciśnięte oby wredne skurcze sobie poszły, i żebyś dzięki pessarowi już ładnie do konca wytrzymała i oddychnęła przez te pozostałe 10tyg!
U nas wszystko oki Mała śpi, ja odpoczywam przy kompie Pogoda śliczna więc Dora ciesz sie że wychodzisz
U nas wszystko oki Mała śpi, ja odpoczywam przy kompie Pogoda śliczna więc Dora ciesz sie że wychodzisz
Hej dziewczynki,
Ja wciąż na bieżąco czytam. Ale czasem trudno mi się włączyć w rozmowę bo jakoś mi wciąż głupio, że ja taka "obca" na wątku a Wy takie zgrane. Ale postaram się poprawić.
Dora kiepsko z tymi skurczami, mam nadzieje, że szybko ustaną i w spokoju doczekasz porodu [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ada piekniutka jest, normalnie napatrzeć sie nie mogę. Zreszta same śliczne dzieci macie!
Zdroweczka dla wszystkich chorujących! Niech choróbska idą precz!!!
Ja już myśle o chrzcinach. Kiepsko bo nie mam kogo na chrzestnych wziąć. [emoji849]
U mnie 16 tc, dzisiaj byłam na badaniu i niestety nadal łożysko jest bardzo nisko i dotyka ujścia szyjki. Generuje to skurcze, częściowo sie odkleja i zrobiły sie dwa krwiaki. Muszę leżeć, miejmy nadzieje, że to sie ułoży i będzie dobrze. Nadal nie znam płci, dziecinka tak ułożona że sie nie dało podejrzeć [emoji5] trzymajcie kciuki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja wciąż na bieżąco czytam. Ale czasem trudno mi się włączyć w rozmowę bo jakoś mi wciąż głupio, że ja taka "obca" na wątku a Wy takie zgrane. Ale postaram się poprawić.
Dora kiepsko z tymi skurczami, mam nadzieje, że szybko ustaną i w spokoju doczekasz porodu [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ada piekniutka jest, normalnie napatrzeć sie nie mogę. Zreszta same śliczne dzieci macie!
Zdroweczka dla wszystkich chorujących! Niech choróbska idą precz!!!
Ja już myśle o chrzcinach. Kiepsko bo nie mam kogo na chrzestnych wziąć. [emoji849]
U mnie 16 tc, dzisiaj byłam na badaniu i niestety nadal łożysko jest bardzo nisko i dotyka ujścia szyjki. Generuje to skurcze, częściowo sie odkleja i zrobiły sie dwa krwiaki. Muszę leżeć, miejmy nadzieje, że to sie ułoży i będzie dobrze. Nadal nie znam płci, dziecinka tak ułożona że sie nie dało podejrzeć [emoji5] trzymajcie kciuki
KasiaMarysia23
Dora[emoji110][emoji110]
Piękna pogoda, jest się czym cieszyć. Dzidziuś bezpieczny. Uśmiechnij się.
U nas kiepsko. Noce zarwane. Magda ma odparzona pupe. Oj okropnie. Budzi się z płaczem.
Inhalujemy się cały czas. Rano tylko raz dostała berodual. Na wirusowe zapalenie oskrzeli antybiotyk nie zadziała.
W dodatku dzwonili do mnie z radia Zet tylko oczywiście miałam wyłączone dzwięki.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna pogoda, jest się czym cieszyć. Dzidziuś bezpieczny. Uśmiechnij się.
U nas kiepsko. Noce zarwane. Magda ma odparzona pupe. Oj okropnie. Budzi się z płaczem.
Inhalujemy się cały czas. Rano tylko raz dostała berodual. Na wirusowe zapalenie oskrzeli antybiotyk nie zadziała.
W dodatku dzwonili do mnie z radia Zet tylko oczywiście miałam wyłączone dzwięki.
KasiaMarysia23
Lee o kurde. Oczywiscie trzymamy kciuki za Was!!
Leż i odpoczywaj.
Do chrztu masz czas jeszcze.
Leż i odpoczywaj.
Do chrztu masz czas jeszcze.
reklama
India9
Dora, oby skurcze ucichly szybko :-*
Leeleth, biedna, musisz na siebie uwazac. Co lekarz na to, nie kaze Ci lezec?
Marysia, zdrowka dla Madzi, niech wraca do zdrowia.
Wyglada na to, ze my mielismy szczeacie z zapaleniami oskrzeli Radka, bo noe wymgalo to hospitalizacji. Skonczylo sie na domowych nebulizacjach
Leeleth, biedna, musisz na siebie uwazac. Co lekarz na to, nie kaze Ci lezec?
Marysia, zdrowka dla Madzi, niech wraca do zdrowia.
Wyglada na to, ze my mielismy szczeacie z zapaleniami oskrzeli Radka, bo noe wymgalo to hospitalizacji. Skonczylo sie na domowych nebulizacjach