reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ada pięknie wyglądała.
Poza tym zdrówka dla chorowitkow To Ci dzwoneczku akcja z tą salmonella Masz Ci los i w końcu nie wiadomoczy była czy nie.
Kasia Marysia niech mała zdrowieje A te chrzciny to w ten weekend już? Bo ja tak nie nadążam
Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać.
Mała mi super ze z mieszkaniem się ułożyło.
Anka jak tam sytuacja właśnie ?

Ja jutro wychodzę. Decyzja została podjęta dzis rano na wizycie. Opiekunka oddziału bardzo się cieszy bo co środę ma dyżur i co tydzień chciała mnie wypisywać bo łóżko zajmuje, ale mój dr się buntowal. No ale dziś zabrał mnie na badanie bo chciałam pomiarowe bo to 30 tydz i 5 dzień dziś i ta szyjke skontrolowal i się skrocila o 4 mm od zeszłego tyg trochę się zmartwił i jednak ten Pesar mi założył i do domu. A teraz po tym badaniu i zakładaniu tego krążka skurcz za skurczem leci i boli podbrzusze choroba.
Trzymajcie kciuki bo ja chyba osiwieje przez ta ciąże Przez te trzy tyg to się chyba o 5 lat postarzala Strasznie wyglądam, mam tyle zmarszczek i since pod oczami tylko botoks pomoże ;)

Dorcia no właśnie nie wiadomo muszę jej ogólnie kal dac do badania zobaczyć czy coś innego nie wyjdzie.
Trzymam kciuki żeby te skurcze ustały i żebyś mogla już tylko cieszyć się ciąża :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dora kciuki zaciśnięte oby wredne skurcze sobie poszły, i żebyś dzięki pessarowi już ładnie do konca wytrzymała i oddychnęła przez te pozostałe 10tyg! :)

U nas wszystko oki :) Mała śpi, ja odpoczywam przy kompie ;) Pogoda śliczna więc Dora ciesz sie że wychodzisz :)

Hej dziewczynki,
Ja wciąż na bieżąco czytam. Ale czasem trudno mi się włączyć w rozmowę bo jakoś mi wciąż głupio, że ja taka "obca" na wątku a Wy takie zgrane. Ale postaram się poprawić.
Dora kiepsko z tymi skurczami, mam nadzieje, że szybko ustaną i w spokoju doczekasz porodu [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ada piekniutka jest, normalnie napatrzeć sie nie mogę. Zreszta same śliczne dzieci macie!

Zdroweczka dla wszystkich chorujących! Niech choróbska idą precz!!!

Ja już myśle o chrzcinach. Kiepsko bo nie mam kogo na chrzestnych wziąć. [emoji849]

U mnie 16 tc, dzisiaj byłam na badaniu i niestety nadal łożysko jest bardzo nisko i dotyka ujścia szyjki. Generuje to skurcze, częściowo sie odkleja i zrobiły sie dwa krwiaki. Muszę leżeć, miejmy nadzieje, że to sie ułoży i będzie dobrze. Nadal nie znam płci, dziecinka tak ułożona że sie nie dało podejrzeć [emoji5] trzymajcie kciuki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dora[emoji110][emoji110]
Piękna pogoda, jest się czym cieszyć. Dzidziuś bezpieczny. Uśmiechnij się.

U nas kiepsko. Noce zarwane. Magda ma odparzona pupe. Oj okropnie. Budzi się z płaczem.
Inhalujemy się cały czas. Rano tylko raz dostała berodual. Na wirusowe zapalenie oskrzeli antybiotyk nie zadziała.
W dodatku dzwonili do mnie z radia Zet tylko oczywiście miałam wyłączone dzwięki.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dora, oby skurcze ucichly szybko :-*
Leeleth, biedna, musisz na siebie uwazac. Co lekarz na to, nie kaze Ci lezec?

Marysia, zdrowka dla Madzi, niech wraca do zdrowia.

Wyglada na to, ze my mielismy szczeacie z zapaleniami oskrzeli Radka, bo noe wymgalo to hospitalizacji. Skonczylo sie na domowych nebulizacjach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry