reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moja to lekomanka. Ospamox je aż się oblizuje.
1490556280-aaaaaa.jpeg
1490556240-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojj tak ja będę pamiętać te jej krzyki, chociaż szybko sie uspokajała. Mam wrażenie że im więcej zastrzyków tym szybciej.
To macie trochę inny inhalator - ja nie miałam tej opaski, młoda kręciła głową w prawo i w lewo i ciężko jej było maseczkę utrzymać przy buzi

reklama
Moja wcina marchewke z ziemniaczkami :-) poki co je wszystko poza mm

Viola, to najtansza oferta - przystawka, rosol, drugie danie, kawa, herbata, woda, cola , soki i ciasto

Sa oferty za 130 zl - Warszawa kochana

Juz nie cieknie ciurkiem z nosa i jest bardziej zywa zdecydowanie

3jvzej28158pdnea.png
Oj ale to powiem Ci że za te 65zł to dużo - u nas napoji w cenie nie było, ani przystawki. Czyli jednak nie tak źle :)

India u mnie za tą cene nic nie zrobisz. No chyba że obiad dwu daniowy i tyle...

Viola mała troche też się kreci , ale P mi pomagał. Dziś go nie bedzie i 3 inhalacje musze sama zrobić.
Tylko taki inhalator mieli w media expert na stanie.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A inhalator z zakrywanymi oczami pierwszy raz widze

Nasza tez macha glowa i rekami przy inhalacji
Radek zawsze zasypial

3jvzej28158pdnea.png

reklama
Do góry