reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tzn ja wiedziałam że zapalenie oskrzeli to dość poważne i też dlatego zaraz jak usłyszałam ten kaszel to poszłam. bo ktoś kiedy powiedział że u dzieci momentalnie schodzi na oskrzela i płuca. Ale Amelka zakaszlała dosłownie raz :/ gdybym przeoczyła to kaszlnięcie i poszła na kolejny dzien to pediatra mówiła ze już byłby pewnie szpital bo byłoby na płucach...
Filip oszczędził nam takich chorób - u niego w zeszłym roku dop angina a tak to przeziębienia itp. no ale teraz on przynosi z przedszkola.

A u was ktoś chory?? bo mi sie wtedy pediatra pytałą czy ktoś choruje bo sama sie dziwiła skąd u niej odrazu takie ostre zapalnie oskrzeli {tak mieliśmy na skierowaniu na zastrzyki)

Viola mój ojciec kaszle ale jak mu mówie żeby coś brał to mnie olewa. Wgl nawet teraz uważa , że ona chora nie jest bo ciągle nie kaszle. A tak naprawde kaszle czesto tylko on u siebie nie slyszy.

Mi ten kaszel się w piatek nie podobał i kazałam zbadać....

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia sorry ze tak wprost a ty nie możesz z P zamieszkać osobno? bo twoj tato chyba nie jest stworzony zeby z dzieckiem mieszkac bo ciagle narzekasz na niego... moze warto pomyśleć o usamodzielnieniu? dla swojej wygody...

Marysia to jakby widział wtedy Amelke to w ogóle stwierdził by że wymyslam bo nie kaszlala :-) widocznie różnie przebiega zapalenie oskrzeli, w końcu lekarz sie zna i bez powodu antybiotyku nie zapisze...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Widze ze dzieciaczki pochorowaly :( zdrowka zycze!
U nas tez nie kolorowo dalej nie wiem co dla Zuzi jutro jedziemy do lekarza nie chce jesc kup tez sporo. Lekarz twierdzi ze to nietolerancja na laktoze i pewnie trzeba bedzie przejsc na nutramigen :( jutro beda wyniki z kału i zobaczymy czy wogole ta salmonella byla czy poprostu ta laktoza daje nam tak popalic . A te problemy własnie zaczely sie jak przestalam dawac delicol a to enzym laktozy wiec by wszystko pasowalo. Wygladam strasznie bo nie spie juz trzy tygodnie tak Zuzia zle spi przez to :(
India jak chrzciny ???

Do góry