reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora no duży, ale mam nadzieję że jak ginka ogarnie mi te temat z glukoza to nie będzie tak rósł bo wreszcie urodze 5kg potworka :) po 15 jadę do niej więc się okaże co ona mi powie. W necie wyczytałam że w tak wysokiej ciąży to tylko dieta i badanie moczu bo za mało czasu na konkretne badania.

Ja dla Tosi i teraz też kupiłam butelkę lovi. Dla pyzy to miałam taka solidna że hoho (jeszvze gdzieś ją mam. Nie do zdarcia) a teraz kupiłam taka malutka.

Dziewczyny a jaki kształt smoka? Mam kupić kilka czy jeden i przyzwyczajać? Tosia miała taki płaski z avent a później znalazłam taki sam.ksztalt z canpola, a teraz nie wiem co kupić.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a swedzialy was cycki? Jejku mnie od kilku dni tak swedza brodawki że wywalam je i drapie jak głupia :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, mnie swedziały:)

Przyszedł dla Magdy komplet od ciotki Magdy[emoji12]
1490183509-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa napatrzec sie nie moge na Twoje dzieła.

Ja właśnie wrocilam od gin. Mala kopniaka sprzedała podczas badania szyjki. Moja gin jest fajna ale ta co wypisuje to wszystko to jest tak nie mila. Dzisiaj też chyba byla ugryziona bo lekarce dalam merci takie wielkie.

I sie sądzić bede o glupie 100zl ale trudno, tak mnie ich glupie komentarze denerwują ze nie odpuszczę. Zarciki sobie z ludzi robią.

Prawie 4 kg łopatki do zrobienia mnie czeka w kuchni. Musze sie natchnac :p

Aa co do cyckow Anka to czasem mnie tez swedza.

Anka smoczki-gryzaki mam 3 i każdy inny kształt :) staram się przyzwyczajać małą do każdego aby w razie w nie było problemu. Filip też cyckał każdego którego kupiłam ;)

Marysia śliczny komplecik :) Życiowa ma talencik :)

Anka daj znać co po wizycie :)

Wiki no to na pewno jej gula skoczyła jak merci nie dostała - ale za co :D jak nie miła :)

No serio Viola. Dala mi karteczke że następna wizyta o 10. A maz mowi ze daty nie ma więc ja zapytalam, a ta że na wtedy kiedy zwolnienie sie konczy. A ja jestem przewidujaca ze nie dzien w ta czy ta. Zawsze data byla napisana...

reklama
Do góry