reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój bąbel coraz ostrzej atakuje dziś jak mi kuksańca zasadził to mało przekleństwo nie poleciało. Z zaskoczenia mnie wziął.

A ja mylę imiona bo jest Bartosz i Bartłomiej, to jakie zdrobnienia są?
Bo ja kiedyś, do któregoś powiedziałam Bartek to mnie dzieciak poprawił, że źle zdrabniam :)
No bo Bartuś to od Bartosza, czy Bartłomieja?
Dora moj jest Bartosz - Bartek, Bartuś [emoji6] najśmieszniejsze jest to ze imieniny ma w Bartłomieja

relgh371tsldyf8u.png

reklama
India mniej więcej to w polowie marca.

W sumie to ja nie wiem jak liczyć tygodnie ciąży, zakładając ze termin pierwszy byl na 8 czy każdy późniejszy na 2. Bo w sumie liczylam ostatnio+ to 5 dni ale może źle.

Dora u mnie w klasie byl Bartosz i Bartłomiej i każdy z nich byl Bartek.

Ja odetchnelam z ulgą jak juz mamy imiona wybrane. Niby tyle czasu ale jakoś mi było głupio ze jak sie okaże chlopak to będzie mi smutno ze nie ma go jak nazwać. :p

Ja po tym jak dr zaczął się motać z tą płcią ostatnio to przez chwilę zaczęłam się zastanawiać, czy dla dziewczynki imienia nie wybrać.
Miałam robić już zakupy jakieś, ale też się wstrzymuje i chyba zacznę po kolejnej wizycie.

Hejka ;)
znalazłam chwilkę na nadrobienie forum ;)
tatuś siedzi z Jasiem, a ja mleczko ściągam.
Mały pierwszy dzień i noc dał nam popalić hehe całą noc krzyczał i średnio mu szło jedzenie z cycusia. Ale juz powolutku uczymy sie siebie i jest coraz lepiej.
Wczoraj juz była ładna kupka i od razu dziecko spokojniejsze, bo wcześniej przed każdym bączkiem był płacz.

Miłego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dora, ja na poczatku kupowalam sam unisexy, ja to sie na drugiego chlopca nastawialam. I dopiero jak na polowkowym lekarz oswiadczyl,ze to na 99% dziewczynka i siusiak nie urosnie to odwazylam sie kupic dziewczece skarpetki i czapeczke. Pozniej juz kupowalan dla dziewczynki, ale strach byl, ze moze urodzi sie chlopiec

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuska maluszek tez sie musi przestawic na życie po za brzuszkiem :-) z dnua na dzień bedzie coraz lepiej :-)

Dziewczyny dlaczego waga elektroniczna pokazuje inny wynik w zależności gdzie stoi?? Wchodze na wage rano zawsze i na jednej plytce pokazuje tyle, na drugiej kilo-dwa mniej, na kolejnej znów kilo wiecej. Zawsze oczywiście biore ten nizszy wynik co by sie nie dolowac hehe ale od czegos to zalezy, i to nie tylko ja tak mam. Bo u mojej siostry tez tak jest...

My dzis idziemy na kontrolę na 12.35. Oby bylo juz lepiej. Odezwę sie po wizycie.

relgh371tsldyf8u.png

Do góry