reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój bąbel coraz ostrzej atakuje dziś jak mi kuksańca zasadził to mało przekleństwo nie poleciało. Z zaskoczenia mnie wziął.

A ja mylę imiona bo jest Bartosz i Bartłomiej, to jakie zdrobnienia są?
Bo ja kiedyś, do któregoś powiedziałam Bartek to mnie dzieciak poprawił, że źle zdrabniam :)
No bo Bartuś to od Bartosza, czy Bartłomieja?
Dora moj jest Bartosz - Bartek, Bartuś [emoji6] najśmieszniejsze jest to ze imieniny ma w Bartłomieja

relgh371tsldyf8u.png

reklama
India mniej więcej to w polowie marca.

W sumie to ja nie wiem jak liczyć tygodnie ciąży, zakładając ze termin pierwszy byl na 8 czy każdy późniejszy na 2. Bo w sumie liczylam ostatnio+ to 5 dni ale może źle.

Dora u mnie w klasie byl Bartosz i Bartłomiej i każdy z nich byl Bartek.

Ja odetchnelam z ulgą jak juz mamy imiona wybrane. Niby tyle czasu ale jakoś mi było głupio ze jak sie okaże chlopak to będzie mi smutno ze nie ma go jak nazwać. :p

Ja po tym jak dr zaczął się motać z tą płcią ostatnio to przez chwilę zaczęłam się zastanawiać, czy dla dziewczynki imienia nie wybrać.
Miałam robić już zakupy jakieś, ale też się wstrzymuje i chyba zacznę po kolejnej wizycie.

Hejka ;)
znalazłam chwilkę na nadrobienie forum ;)
tatuś siedzi z Jasiem, a ja mleczko ściągam.
Mały pierwszy dzień i noc dał nam popalić hehe całą noc krzyczał i średnio mu szło jedzenie z cycusia. Ale juz powolutku uczymy sie siebie i jest coraz lepiej.
Wczoraj juz była ładna kupka i od razu dziecko spokojniejsze, bo wcześniej przed każdym bączkiem był płacz.

Miłego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dora, ja na poczatku kupowalam sam unisexy, ja to sie na drugiego chlopca nastawialam. I dopiero jak na polowkowym lekarz oswiadczyl,ze to na 99% dziewczynka i siusiak nie urosnie to odwazylam sie kupic dziewczece skarpetki i czapeczke. Pozniej juz kupowalan dla dziewczynki, ale strach byl, ze moze urodzi sie chlopiec

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuska maluszek tez sie musi przestawic na życie po za brzuszkiem :-) z dnua na dzień bedzie coraz lepiej :-)

Dziewczyny dlaczego waga elektroniczna pokazuje inny wynik w zależności gdzie stoi?? Wchodze na wage rano zawsze i na jednej plytce pokazuje tyle, na drugiej kilo-dwa mniej, na kolejnej znów kilo wiecej. Zawsze oczywiście biore ten nizszy wynik co by sie nie dolowac hehe ale od czegos to zalezy, i to nie tylko ja tak mam. Bo u mojej siostry tez tak jest...

My dzis idziemy na kontrolę na 12.35. Oby bylo juz lepiej. Odezwę sie po wizycie.

relgh371tsldyf8u.png

Do góry