reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale ja to chyba pominelam posta, ze ktos przodem nosi i uwierzcie, ze nie raz na filmach widzialam tak noszone dzieci i nigdy by mi do glowy nie przyszlo, ze tak nie powinno byc. Ostatnio albo gdzies czytalam albo sluchalam na ten temat i dopiero do mnie dotarlo

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzwoneczku oby szybko leki zadziałały i niech maleńka zdrowieje...

Anka no to kawał chłopca już ładnie rośnie. Super, że wszystko dobrze z szyjką :)

No właśnie ja laiczka w tym temacie chyba bym nie wpadła na to żeby dziecko przodem nosić. Jakoś tak to wydaje mi się naturalnie dziwne . Ale ktoś tak nosi czy o co chodzi? :p

Lol kulCia [emoji8][emoji5]ja tam nosze przodem , uwierz ze wolno ;) moje nosidło Babybjorn ma dokument i atest instytutu matki i dziecka i centrum dysplazji w Paryżu takze ... poczytaj jak bedziesz mieć chwile ;) ja tam wole atest mieć niz jakieś ktoś cos na forum jakims powiedział skrytykował czy cos ,
42a357c2ef57df4688c71c2440a32fce.jpg
611e442fdf8091938cb78ecdb55473b8.jpg
1a521faa0ea16c1b16aea116944c937c.jpg
b5cc35922aa57fc1ce536aee22f66b70.jpg
3303c18717697019442232e8d27e4fbe.jpg
c087806f940cdddad0a34ed5531015ac.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój bąbel coraz ostrzej atakuje dziś jak mi kuksańca zasadził to mało przekleństwo nie poleciało. Z zaskoczenia mnie wziął.

A ja mylę imiona bo jest Bartosz i Bartłomiej, to jakie zdrobnienia są?
Bo ja kiedyś, do któregoś powiedziałam Bartek to mnie dzieciak poprawił, że źle zdrabniam :)
No bo Bartuś to od Bartosza, czy Bartłomieja?

Jak juz raz pisałam co kraj to co innego , we Francji znow bardzo krytykują chusty i dozwalają je do 2 miesiąca życia bo kręgosłup jest w literkę C pozycja embrionalna dozwolona do 2 miesięcy ... ale i tak sobie kupie chustę i nosidło mam i dobre [emoji16]

DzwonecKu duzo zdrówka dla Zuzi [emoji813]️[emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój bąbel coraz ostrzej atakuje dziś jak mi kuksańca zasadził to mało przekleństwo nie poleciało. Z zaskoczenia mnie wziął.

Bo ja kiedyś, do któregoś powiedziałam Bartek to mnie dzieciak poprawił, że źle zdrabniam :)
Znam i Bartosza i Bartlomieja i do kazdego kazdy Bartek mowi :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas będzie Bartosz-Bartek

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India mniej więcej to w polowie marca.

W sumie to ja nie wiem jak liczyć tygodnie ciąży, zakładając ze termin pierwszy byl na 8 czy każdy późniejszy na 2. Bo w sumie liczylam ostatnio+ to 5 dni ale może źle.

Dora u mnie w klasie byl Bartosz i Bartłomiej i każdy z nich byl Bartek.

Ja odetchnelam z ulgą jak juz mamy imiona wybrane. Niby tyle czasu ale jakoś mi było głupio ze jak sie okaże chlopak to będzie mi smutno ze nie ma go jak nazwać. :p

Do góry