reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No więc jest duuuza poprawa, pediatra odstawila nam zastrzyki na szczęście, dała nam do dokończenia antybiotyk w syropie i jeszcze inhalacje mamy robic.

I po rozmowie z nią szczepimy na meningo typu B. I Filipa i Amelke. Dzis kolejny przypadek sepsy w naszym szpitalu. Tylko lzejszej...

Pokaż Marysia parasolke :-)

relgh371tsldyf8u.png

Olu, teraz akurat czytam ,,Zew lodu", to relacja alpinisty o zdobywanych przez niego szczytach.
Z fikcji to ja raczej horrory i thrillery czytam, a z literatury faktu o gorach albo biegaczach.
Od czasu do czasu siegam po cos lekkiego typu jane austen

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ok dzięki ;) ja to najcześciej bestsellery , ostatnio czytałam książki guilaume musso lub takie nie typowe psychologiczne książki , moja ulubiona " potęga podświadomości " , a z lekkich kocham daniel stell

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ok dzięki ;) ja to najcześciej bestsellery , ostatnio czytałam książki guilaume musso lub takie nie typowe psychologiczne książki , moja ulubiona " potęga podświadomości " , a z lekkich kocham daniel stell

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moj brat ma potege podswiadomosci, ja do niej nie siegnelam. Musso czytalam kiedys dwie ksiazki, sa ok :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry