reklama
Poszukam linków Dorcia jak skończę robić obiad 
Ja chciałam wziąć łóżeczko z szufladą ale w końcu zdecydowałam się bez bo miało być ustawione inaczej i nie byłoby jak odsuwać tej szuflady. Ale teraz zmieniła mi się wizja i szuflada by spokojnie mogła być no ale już za późno
Ja chciałam wziąć łóżeczko z szufladą ale w końcu zdecydowałam się bez bo miało być ustawione inaczej i nie byłoby jak odsuwać tej szuflady. Ale teraz zmieniła mi się wizja i szuflada by spokojnie mogła być no ale już za późno
Dora 
PRZEWIJAK Link do: USZTYWNIONY PRZEWIJAK 70x50 NA ŁÓŻECZKO DUŻY WYBÓR
ORGANIZER Link do: ORGANIZER PRZYBORNIK NA ŁÓŻECZKO DO ŁÓŻECZKA WZORY
ROŻEK kupowałam na stronie smyka ale widzę,że teraz go nie ma akurat. Nazywa się MimiNu becik z falbaną i w całej okazałości prezentuje się tak
ROŻEK kupowałam na stronie smyka ale widzę,że teraz go nie ma akurat. Nazywa się MimiNu becik z falbaną i w całej okazałości prezentuje się tak
Załączniki
dora032
Fanka BB :)
Dora
Zobacz załącznik 795832
Jaki słodki, hmm tylko czy dla chłopca falbanki przejdą
India9
Hej,
Kasiu - sliczny kacik,Ada bedzie miala jak w palacu ;-)
Dora - kolor rozka jest tak sliczny ze falbanki malemu przeszkadzac nie powinny :-)
Nuska- od dzisiaj bede czytala forum w nocy. Maksymalnie za 2 tygodnie synek bedzie z Wami :-)
My po szczepieniu. Kolejne 30/03
Ada wazy 6860g, przybrala 300g w dwa tygodnie, wiec dalej ma pic tylko mleko.
Dostalysmy skierowanie do dermatologa. Pokazalam lekarcr wszystkie plamy i nadal twierdzi, ze to łojotokowe zapalenie skóry. Pielegniarka dala nam wymazowke i jak tylko sie bedzie cos saczylo to zrobimy badania.
Za.miesiac planuje zaszczepic tez na meningokoki - 430 zl za dawke !!!! Szok!!!! I to tylko jeden szczep meningokokow
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu - sliczny kacik,Ada bedzie miala jak w palacu ;-)
Dora - kolor rozka jest tak sliczny ze falbanki malemu przeszkadzac nie powinny :-)
Nuska- od dzisiaj bede czytala forum w nocy. Maksymalnie za 2 tygodnie synek bedzie z Wami :-)
My po szczepieniu. Kolejne 30/03
Ada wazy 6860g, przybrala 300g w dwa tygodnie, wiec dalej ma pic tylko mleko.
Dostalysmy skierowanie do dermatologa. Pokazalam lekarcr wszystkie plamy i nadal twierdzi, ze to łojotokowe zapalenie skóry. Pielegniarka dala nam wymazowke i jak tylko sie bedzie cos saczylo to zrobimy badania.
Za.miesiac planuje zaszczepic tez na meningokoki - 430 zl za dawke !!!! Szok!!!! I to tylko jeden szczep meningokokow
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
India o kurde to moja to niezły grubasek przy Twojej Adzie... moze moja za duzo wazy kurczę? Bo juz sie boje co bedzie na nastepnym :-) my kolejne szczepienie 29.03 :-) oby dermatolog pomógł Wam! Daj znać na kiedy termin.
Kasia sliczny brzuszek i sliczny kącik dla Ady :-) ladne kolory, nie typowo różowe.
Kasia sliczny brzuszek i sliczny kącik dla Ady :-) ladne kolory, nie typowo różowe.

reklama
viola150
Ja mam z szufladą i łóżko Filipa tez i powiem Ci ze to przydatne jest, zawsze cos dodatkowo schowasz :-)Kasia cudnie![]()
Totalnie moje klimaty. Namiar na przewijak, rożek chyba ? i organizer poproszę.
Z łóżeczkiem się ciągle zastanawiać, czy z szufladami, czy bez kupić, zawsze to miejsce do przechowywania jest.