reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja dzisiaj ide na szczepienie i tez sie dowiem ile Ada wazy.

Dzisiejsza noc mnie zabila. Pobudki co 1,5-2 godz. Po 6 sie obudzila, buszowala w lozku i zasnelysmy po 7, to sie dopiero przed 10 obudzilam.
Czuje sie jakbym kaca miala....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No to niezła "impreza" w nocy była.
Ja dziś wyjątkowo pospałam :)

reklama
No czasem mam wrażenie że to hipohondryk. Ale jak go to boli to nie można lekceważyć. Jakiś czas miał spokój, teraz znowu.
Widzę, że tylko Dora na poważnie podeszła do tego. Dzięki[emoji8]

Taką rybke wędzoną to i ja bym zjadła[emoji7]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Piszecie o tych fotelikach i sie zastanawiam czy nie zapisywac sobie bo w sumie zielona jestem w tym temacie. Z resztą w pozostałych tez dlatego tylko czytam i dumam.

A te Wasze dzieciaczki już ważą trochę :)

U nas przełom, mąż wrocil i mowi: jak bedzie syn to jednak Mikołaj. Najpierw był Marcin, potem Adam no i kolejna wersja. Kiedys rzucilam ze to byl prezent na mikolaki wiec Mikolaj, ale on twierdził ze zbyt świąteczne imię. Z resztą sama tak kiedyś myslam, ale ladnie można zdrobnic w sumie. Ciekawe czy nam się zmieni. Albo potwierdzi sie dziewczynka i po problemie :p

Hejka ;)
Kasia2310 u mnie cisza, Mały nie wychodzi, chociaż co chwilę brzuch twardy, czasami coś zaboli, ale poza tym nic ;/
KasiaMarysia masakra z Twoim P, niech on się chłopak przebada dokładnie i nie wymyśla, bo z tego co pamiętam to jemu często "coś dolega" ;)
Dora i Wiki wy macie tak malutkie te brzuszki, że ja się zastanawiam gdzie te maluszki się ukrywają ;) a Ty Dora szczególnie, już połowa? a brzuszek skromniutki hihi ;D
Anka_32 pokaż brzuszek ;)
Ja moze się zmobilizuję do ogarnięcia i jak zrobie jakąś fotkę, to też wstawię ;)

Wczoraj miałam bardzo podły humor, bo wszyscy już mnie denerwują z tym gadaniem i do tego nie wiedziałam co z macierzyńskim, czy l4 mam załatwiać od ogólnego czy jak. Okazało się, że mimo że dzisiaj mi się zwolnienie kończy, mam spokojnie czekać aż urodzę i wtedy wypełnić papiery od 18.02.

I dzisiaj mężuś przyjeżdza, więc może "pomoże" mi przekonać Małego do wyjścia :D
Jutro dłuuuuugi spacer, sprzątanie itp, zobaczymy ;)

Poza tym u mnie już praktycznie wygrałam z choróbskiem, tylko katar mi został, ale dalej twadro robię inhalacje, piję gorące herbatki z sokiem malinowym itp ;)

Lecę śniadanko robić ;)
Miłego dzionka ;)

Nuśka to obyście z mężem przekonali maluszka ;) bo to na dziś termin ?

Ja się z brzuchem powoli rozpędzam ;) będę zdawać relacje na bieżąco ;) ;) ;)

A u nas tak :)
39.jpg

Załączniki

• 39.jpg
    39.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 165
reklama
Do góry