reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India przypadkiem wpadł mi ten test w oczy, a to jest chyba o tym foteliku co pisałaś...
Link do: Foteliki samochodowe oczami sprzedawcy: Historia pewnego wypadku. Ku przestrodze.

Kurde, naprawdę ciężko wybrać dobry fotelik

relgh371tsldyf8u.png
Dzieki Viola, to kolejny argument, zeby brac 9-18.
Niestety, jest tez fotelik, ktory jednego roku dostal 4 gwiazdki, a innego juz tylko 3.
Foteliki albo chronia przed uderzeniem czolowym albo bocznym albo tylnym. Nie ma idealu chyba, a wypadek nadal jest wypadkiem, zagrazajacym zyciu wydarzeniem.

O tych oslonach brzusznych juz kiedys czytalam, jak Radkowi kupowalam fotelik od 15 kg.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa ja jak stanę z Filipem na wagę to wychodzi ze waży 9.700 a na szczepieniu 20 stycznia ważył 7.800 wiec teraz waży pewnie z 8 ileś tam ;p

Ohh jakie piękne brzuszki :)

Mojemu Pawłowi tez wyszedł cholesterol za wysoki kurde a teściu w szpitalu od wczoraj bo ma migotanie przedsionkow.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia marysia a ile twój mąż ma lat ?
A twój nadziejka ?
Ja sie nie wazę z Mileną bo zawsze nie zgodna waga jest , moze mam dziadowską

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wage bardzo dobra ... przy moim Mężu musze xd oblicza zawaetoac tluszczu w organizmie ilosc %miesni, kosci. Zapotrzebowanie kaloryczne itp ;)

Ja dzisiaj ide na szczepienie i tez sie dowiem ile Ada wazy.

Dzisiejsza noc mnie zabila. Pobudki co 1,5-2 godz. Po 6 sie obudzila, buszowala w lozku i zasnelysmy po 7, to sie dopiero przed 10 obudzilam.
Czuje sie jakbym kaca miala....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ;)
Kasia2310 u mnie cisza, Mały nie wychodzi, chociaż co chwilę brzuch twardy, czasami coś zaboli, ale poza tym nic ;/
KasiaMarysia masakra z Twoim P, niech on się chłopak przebada dokładnie i nie wymyśla, bo z tego co pamiętam to jemu często "coś dolega" ;)
Dora i Wiki wy macie tak malutkie te brzuszki, że ja się zastanawiam gdzie te maluszki się ukrywają ;) a Ty Dora szczególnie, już połowa? a brzuszek skromniutki hihi ;D
Anka_32 pokaż brzuszek ;)
Ja moze się zmobilizuję do ogarnięcia i jak zrobie jakąś fotkę, to też wstawię ;)

Wczoraj miałam bardzo podły humor, bo wszyscy już mnie denerwują z tym gadaniem i do tego nie wiedziałam co z macierzyńskim, czy l4 mam załatwiać od ogólnego czy jak. Okazało się, że mimo że dzisiaj mi się zwolnienie kończy, mam spokojnie czekać aż urodzę i wtedy wypełnić papiery od 18.02.

I dzisiaj mężuś przyjeżdza, więc może "pomoże" mi przekonać Małego do wyjścia :D
Jutro dłuuuuugi spacer, sprzątanie itp, zobaczymy ;)

Poza tym u mnie już praktycznie wygrałam z choróbskiem, tylko katar mi został, ale dalej twadro robię inhalacje, piję gorące herbatki z sokiem malinowym itp ;)

Lecę śniadanko robić ;)
Miłego dzionka ;)

reklama
Do góry