reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jakby co to o urologa też mogę z Kielc popytać. Mam koleżankę, która pochodzi ze okolic Ostrowca i jej tata ma problemy i do jakiegoś lekarza z Kielc, chyba z centrum onkologii jeździ.

reklama
Dora on musi u nas jechać do lekarza. Ale kurde co to może być... On 1.5 roku temu był u urologa prywatnie. Miał usg i było ok. Raz mu w moczu piasek wyszedł to było w pazdzierniku.
Teraz mu cholesterol wyszedł podwyższony to jak pójdzie do lekarza niech skierowanie na rezonans weźmie. U mnie czeka sie jakies 4 msce.

A czemu ortopeda i terapeuta?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki to moje 16+4
1487293167-aaaaaa.jpeg

Kasiu chodzi Ci ze ma nie taka konsystencje spermy? Przecież nie ma określonej. Noże mieć zbita i wodnista, jak żel albo białko jajka. Ty też nie masz cały czas takiego śluzu tylko zależy od fazy cyklu. U mężczyzn to zależy od tego kiedy ostatnio była produkowana. A jaja go bolą bo nie chce się puka no logika [emoji23]

atdctrd8ammce1aq.png

Na śniadanie jadłam rybę wedzona. Jejku nie jadłam jej lata. No pyszna była ;)

Wczoraj u nas piękna pogoda a dziś deszcz.... Szkoda

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Rybę na sniadanie ? [emoji3]ładne masz Ania zachciewajki ciążowe hahah ....
KulCia - dobrze gadasz polać jej :-)
U mnie tez pogoda sie spiepszyla :-( jakaś mgła czy cos ale ciepło ...
Miłego dnia kochane

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiu chodzi Ci ze ma nie taka konsystencje spermy? Przecież nie ma określonej. Noże mieć zbita i wodnista, jak żel albo białko jajka. Ty też nie masz cały czas takiego śluzu tylko zależy od fazy cyklu. U mężczyzn to zależy od tego kiedy ostatnio była produkowana. A jaja go bolą bo nie chce się puka no logika [emoji23]

atdctrd8ammce1aq.png
Nie Kulcia nie o to chodzi. Wczesniej nie miał czegoś takiego. Ja to czytałam,że to zapalenie kanalików nasiennych. Wgl wyśle go na badanie spermy, tzn. Próbke niech zawiezie i już, bo jak tam byliśmy na badaniu to się stresował, warunków nie miał.

Viola dzieki za link[emoji8]

Do góry