reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny jak to jest z tą opieką którą może wziąć ojciec dziecka po porodzie? Bo każdy co innego mówi. Jak to u Was było? Czy dobrze ja to rozumiem,że ten 14 dniowy urlop ojcowski to jest jeszcze co innego no nie?
Moj dostal L4 na opieke na mnie od lekarza rodzinnego, 14 dni, od dnia mojego powrotu do domu.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy musimy być po ślubie?

reklama
Anka mojemu powiedzieli ze jesli chce 14dni opieki to musi byc slub. Jak te 14 dni ojcowskiego to bez względu na stan cywilny ;)

Wiki 16 tydz to już faktycznie zleciało, zanim się obejrzysz to połowa będzie.
Pokaż brzuszek:)
Ja to śpię w piżamach, jeszcze się mieszczę, miałam takie luźniejsze tylko gumę w jednych spodniach luźniejszą mama mi wszyła.
Wiki do ubrania to ja leginsy i grube rajstopy polecam i do tego sweter dłuższy, albo sukienka.
Praktycznie oprócz tych rajstop i leginsów to ciążowych ubrań nie kupowałam. Zakładam te ubrania, które mają taki luźny fason. Ja do pracy nie chodzę, a po domu to dużo ubrań nie potrzeba. Jakoś mnie ta słodko pierdząca moda ciążowa z wstążeczkami i kokardkami nie przekonuje.
Moja przyszła bratowa martwi się co na ich ślub założę. Wszyscy w rodzinie obecnie na etapie szukania kreacji a ja luz... i tak nic wcześniej nie kupię bo nie wiem jakie gabaryty za dwa miesiące będę miała.
Trochę lipa bo obawiam się, że będę jakiś płaszczyk musiała kupić bo to koniec kwietnia i pewnie będzie chłodno i weź tu na raz płaszcz kup, bo to raczej fason namiotowy będzie ;)

Ja to po domu to getry albo dresy a na wyjście kupiłam sobie dżinsy w C&A.
Dora ja to bym kupiła sobie taki dłuższy sweter, teraz sa takie ładne. Ze swetra to skorzystasz a z płaszcza to już nie bardzo no chyba że będziesz trzymać na następną ciążę.

Ja dziś przed 17 wzięłam magnez, później drzemka i nie brzuch mi tak nie twardnieje

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Ja to po domu to getry albo dresy a na wyjście kupiłam sobie dżinsy w C&A.
Dora ja to bym kupiła sobie taki dłuższy sweter, teraz sa takie ładne. Ze swetra to skorzystasz a z płaszcza to już nie bardzo no chyba że będziesz trzymać na następną ciążę.

Ja dziś przed 17 wzięłam magnez, później drzemka i nie brzuch mi tak nie twardnieje

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

No coś pokombinuję z tym płaszczem, bo czekać na następną to hmmmmmmmm nie zanosi się. Najwyżej potem mamie dam...
Sweter to dobry pomysł :) Jakby cieplej było to można nie dopiąć żakietu, ale z naszym klimatem to raczej się nie spocę ;)

Dora sweter to dobry pomysł jak Anka mówi. Ja tak zrobiłam.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry