reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

hejka. u mnie wczoraj bylo ponad 10 stopni na plusie. masakra jaka ciezka noc byla, praktycznie zero snu. dobrze ze mala spala tylko na cyca i dalej sen. ale za to maly jak zaczal robic kupe okolo 24 tak do rana. co udalo mu sie zasnac to na nowo.... nad ranem dopiero zasnal i spi do tej pory. wydaje mi sie ze niepotrzebnie M zrobil mu mleko na noc skoro rano mkal rozwolnjenie. ja wlasnje karmie mala i mysle nad lista co musze kupic do mieszkania a co spakowac z domu.... dzis zaczynamy sie przeprowadzac a jchyba jutro juz tam pojdziemy mieszkac.
co do goroca czy zimna to moze 3 noc jest mi tak w miare bo od porodu to w nocy bylo mi tak zimno jakby byl mroz w pokoju a tam bylo ok 25 stopni.... a jak wstawalam to spocona....

reklama
Ola pokazywali właśnie w prognozie wczoraj ,że we Francji tak ciepło i od razu pomyślałam o Tobie :) Ale u nas też dziś ładnie ma być. W Krakowie już 9 stopni pokazuje. Chyba obiad ogarnę i idę na spacer. Może jak pochodzę trochę to jaśniepanna się ruszy :p CHyba jeszcze nigdy nie czekałam na wiosnę tak bardzo jak teraz :) Nuśka termin na poród wybrałyśmy idealny :D

India mama sama nie wie co ma czy nadczynność czy niedoczynność bo wszystkie badania jej dobrze wychodzą a parę lat temu była z ta szyja to doktorka jej powiedziała ze jak wyniki są dobre to nie ma się po co tego czepiać ale już teraz musze i ja właśnie zarejestrowac bo jej to uroslo i przeszkadzać zaczyna aż się sama boje .

Mi wtedy badania te ft3 i ft4 w szpitalu wyszły w porządku ale właśnie to tsh uroslo do ponad 5 a wcześniej miałam zawsze 2.50 i oni mówili że to niby jeszcze w normie ale żeby pójść do lekarza a tym bardziej ze mi tak te włosy wypadają paznokcie mam bardzo słabe same się wyginają no i się poce nawet jak jest mi zimno. Nie wiem czy to od tego ale tak czytałam o tym kiedyś właśnie. Pojadę do tego lekarza to zobaczę co powie .

1 marca dalej mamy ta kontrolę ze słuchem u małego nie lubię tam jeździć bardzo bo on nie daje zbadać uszu i trzeba tam siedzieć z 3 godziny kurde.
Po 8 marca mamy szczepienie i 20 marca mamy ortopede jeszcze hehe .

A wiecie co mój Fifi to jest taki leniwy ze jeju juz się z poltoraj miesiąca podnosi do siadania a do tej pory nie siedzi bo się podniesie i leży hehe najlepiej to by tylko na rękach siedział całymi dniami. ;p
a u Was dzieciaczki juz siedzą same ? Albo kiedy wasze starsze dzieci zaczęły siedzieć?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepiej, zeby sobie USG tarczycy zrobila. Ja mimo dobrych wynikow mam autoimmunologiczne zapalenie tarczycy.

Ja nie pamietam kiedy Radek siadal. Na pewno jak mial 7 ms to juz siedzial.
Moja sie ciagnie do siadania, ale nie pomagam ani nie sadzam.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest stojak, jest zaintetesowanie
1487240601-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Igi siedzi na kolanach i jak ma dookoła siebie asekuracje, np w wózku albo w bujaku ale nie sadzam go na sile. Jeszcze się składa jakby go posadzić.

atdctrd8ammce1aq.png

Marysia siadla jak miala 9 mcy jakoś... ale u niej to inaczej wszystko. A maly jest leniem i nawet sie nie obraca na bok xd

U mnie kulcia To Samo dokładnie !
A na ziemi kładę ją na dywanie plus kołdrę i ucieka z tego a ja ją znow na ten dywan bo sie boje ze walnie buzią w podłogę albo głową bo sie obraca i z brzucha na plecy i z pleców na brzych .... a tobie sie nie uderzył ?
Ja juz nie pamietam kiedy dzieci mi siadały syn chyba 6-7 miesięcy , a szwagierka mi mowi jak to ci Milena jesCze nie siedui , moj juz siedział jak miał 5 miesięcy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry