reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

hejka. u mnie wczoraj bylo ponad 10 stopni na plusie. masakra jaka ciezka noc byla, praktycznie zero snu. dobrze ze mala spala tylko na cyca i dalej sen. ale za to maly jak zaczal robic kupe okolo 24 tak do rana. co udalo mu sie zasnac to na nowo.... nad ranem dopiero zasnal i spi do tej pory. wydaje mi sie ze niepotrzebnie M zrobil mu mleko na noc skoro rano mkal rozwolnjenie. ja wlasnje karmie mala i mysle nad lista co musze kupic do mieszkania a co spakowac z domu.... dzis zaczynamy sie przeprowadzac a jchyba jutro juz tam pojdziemy mieszkac.
co do goroca czy zimna to moze 3 noc jest mi tak w miare bo od porodu to w nocy bylo mi tak zimno jakby byl mroz w pokoju a tam bylo ok 25 stopni.... a jak wstawalam to spocona....

reklama
Ola pokazywali właśnie w prognozie wczoraj ,że we Francji tak ciepło i od razu pomyślałam o Tobie :) Ale u nas też dziś ładnie ma być. W Krakowie już 9 stopni pokazuje. Chyba obiad ogarnę i idę na spacer. Może jak pochodzę trochę to jaśniepanna się ruszy :p CHyba jeszcze nigdy nie czekałam na wiosnę tak bardzo jak teraz :) Nuśka termin na poród wybrałyśmy idealny :D

India mama sama nie wie co ma czy nadczynność czy niedoczynność bo wszystkie badania jej dobrze wychodzą a parę lat temu była z ta szyja to doktorka jej powiedziała ze jak wyniki są dobre to nie ma się po co tego czepiać ale już teraz musze i ja właśnie zarejestrowac bo jej to uroslo i przeszkadzać zaczyna aż się sama boje .

Mi wtedy badania te ft3 i ft4 w szpitalu wyszły w porządku ale właśnie to tsh uroslo do ponad 5 a wcześniej miałam zawsze 2.50 i oni mówili że to niby jeszcze w normie ale żeby pójść do lekarza a tym bardziej ze mi tak te włosy wypadają paznokcie mam bardzo słabe same się wyginają no i się poce nawet jak jest mi zimno. Nie wiem czy to od tego ale tak czytałam o tym kiedyś właśnie. Pojadę do tego lekarza to zobaczę co powie .

1 marca dalej mamy ta kontrolę ze słuchem u małego nie lubię tam jeździć bardzo bo on nie daje zbadać uszu i trzeba tam siedzieć z 3 godziny kurde.
Po 8 marca mamy szczepienie i 20 marca mamy ortopede jeszcze hehe .

A wiecie co mój Fifi to jest taki leniwy ze jeju juz się z poltoraj miesiąca podnosi do siadania a do tej pory nie siedzi bo się podniesie i leży hehe najlepiej to by tylko na rękach siedział całymi dniami. ;p
a u Was dzieciaczki juz siedzą same ? Albo kiedy wasze starsze dzieci zaczęły siedzieć?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepiej, zeby sobie USG tarczycy zrobila. Ja mimo dobrych wynikow mam autoimmunologiczne zapalenie tarczycy.

Ja nie pamietam kiedy Radek siadal. Na pewno jak mial 7 ms to juz siedzial.
Moja sie ciagnie do siadania, ale nie pomagam ani nie sadzam.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest stojak, jest zaintetesowanie
1487240601-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Igi siedzi na kolanach i jak ma dookoła siebie asekuracje, np w wózku albo w bujaku ale nie sadzam go na sile. Jeszcze się składa jakby go posadzić.

atdctrd8ammce1aq.png

Marysia siadla jak miala 9 mcy jakoś... ale u niej to inaczej wszystko. A maly jest leniem i nawet sie nie obraca na bok xd

U mnie kulcia To Samo dokładnie !
A na ziemi kładę ją na dywanie plus kołdrę i ucieka z tego a ja ją znow na ten dywan bo sie boje ze walnie buzią w podłogę albo głową bo sie obraca i z brzucha na plecy i z pleców na brzych .... a tobie sie nie uderzył ?
Ja juz nie pamietam kiedy dzieci mi siadały syn chyba 6-7 miesięcy , a szwagierka mi mowi jak to ci Milena jesCze nie siedui , moj juz siedział jak miał 5 miesięcy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry