reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziewczyny jak to jest z tą opieką którą może wziąć ojciec dziecka po porodzie? Bo każdy co innego mówi. Jak to u Was było? Czy dobrze ja to rozumiem,że ten 14 dniowy urlop ojcowski to jest jeszcze co innego no nie?
Tak, po porodzie mąż moze wziac 14dni opieki na Ciebie. Mojemu wypisali w szpitalu w dniu mojego wyjscia. Ale rownie dovrze moze rodzinny na podstawie wypisu ze szpitala. Trzeba byc malzenstwem. A urlop ojcowski to co innego. Go moze wykorzystać do ukończenia przez dziecko roku.

relgh371tsldyf8u.png

Filip juz je stopy z miesiąc na kolana jak go wezmę to tez siedzi ładnie ale sam nie siadzie czasami go posadze na fotelu bo mam taki jeszcze stary ze pupa mu nie wpada to posiedzi a sam to leci do przodu jeszcze. Siadzie pewnie jak mu się zechce hehe [emoji14]

Jakie Adka ma super włoski; p

Tak tak usg musi mieć zrobione przedewszystkim parę lat temu też miała robione ale wyszło wszystko dobrze niby no ale teraz to jej bardzo uroslo. I biopsje powinni jej zrobić.

Violu bo brat mojego Pawła jest gluchoniemy i mamy czynnik ryzyka juz i musimy do roku czasu mieć kontrolę co 3 miesiące a jemu słuch wychodzi normalnie ze wszystko dobrze ale dopóki nie zacznie mówić mamy go kontrolować

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A faktycznie pisalas, juz sobie przypomniałam. Najważniejsze ze sluch wychodzi ok i żeby teraz tez tak bylo :-)

relgh371tsldyf8u.png

wlasnie sie ważyłam. .. tzn z malym i bez i roznica 8.4kg ale ja mam koszulke i majty i maly w pizamce i pampersie :)
29 mamy isc z nim na szczepienie to go na normalnej dzieciowej wadze zwaza ;) ale klusek jest spory...
spadam spac :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry