reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India super ten stojak :-) ile placilas?? I jaka firma??

Nadziejka bo.nie pamiętam, czemu macie kontrole sluchu?? Gdzie mu zle badanie wyszlo??

Moja to juz w ogóle w tyle za waszymi dzieciaczkami [emoji6] wiadomo z racji wieku [emoji6]

relgh371tsldyf8u.png

To MUZYCZNE CENTRUM AKTYWNOŚCI SMILY PLAY.
Placilam 126 zl z wysylka na allegro. Troche kosztuje, ale Radek mial idenyczny i z 1,5 roku jak nie dluzej z tego korzystal.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja probuje lapac stopy, tak.mi sie wydaje, ale nie wie jak, wiec lapie za spodnie przy kolankach i steruje noga tak, ze wszystkie pluszaki z karuzelki fruwaja ;-)
Na stojaku tez najpierw raczkami sie bawila, a pozniej przeszla do tracania zabawek nozkami

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Filip juz je stopy z miesiąc na kolana jak go wezmę to tez siedzi ładnie ale sam nie siadzie czasami go posadze na fotelu bo mam taki jeszcze stary ze pupa mu nie wpada to posiedzi a sam to leci do przodu jeszcze. Siadzie pewnie jak mu się zechce hehe [emoji14]

Jakie Adka ma super włoski; p

Tak tak usg musi mieć zrobione przedewszystkim parę lat temu też miała robione ale wyszło wszystko dobrze niby no ale teraz to jej bardzo uroslo. I biopsje powinni jej zrobić.

Violu bo brat mojego Pawła jest gluchoniemy i mamy czynnik ryzyka juz i musimy do roku czasu mieć kontrolę co 3 miesiące a jemu słuch wychodzi normalnie ze wszystko dobrze ale dopóki nie zacznie mówić mamy go kontrolować

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak to jest z tą opieką którą może wziąć ojciec dziecka po porodzie? Bo każdy co innego mówi. Jak to u Was było? Czy dobrze ja to rozumiem,że ten 14 dniowy urlop ojcowski to jest jeszcze co innego no nie?

Ja też się chętnie dowiem jak to jest.
Jak dostaje zaświadczenie ze szpitala że żona rodzi to ma opiekę tylko na czas pobytu w szpitalu czy po powrocie też?
I czy bierze opiekę na mnie czy ma Tosie?
Też się dowiem, bo mój Z pracuje w budzetowce i tam wszystko na papierze musi być....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry