reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Przy bólu bioder Anka bardzo pomaga cos między nogami [emoji4]

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Moj mi ja zabral i spi na niej... bo przy innych bolal go kark xd
Dzien dobry :) probuje wstac od godziny... z marnym skutkiem xd ale juz sie zmobilizowalam i ide robic kawe ;)

Kulcia ja mam takie coś ze niby mi zimno jest a jestem spocona i zaraz musze iść się myć i przebrać bluzkę bo normalnie czuje się jakbym się nie wiem jak ubrała. Ale ja to mam tak w dzień a w nocy znowu nie . Nie wiem już o co to chodzi ale jak się cieplej zrobi to wezmę skierowanie do endokrynologa i musze tarczyce zbadać bo w szpitalu miałam coś powyżej 5 wynik bo te moje problemy z sercem z tym wiazali właśnie i mówili że jak będę miała jak to żebym pojechała do lekarza. W ciąży mi trochę uroslo to tsh. Ale moja mama ma tarczyce i ma takie duże wole juz na szyi ze szok a wyniki ma lepsze ode mnie.

A Olcia jakie Ty bierzesz tabletki anty?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Tosia sobie zazyczyla bajkę gdzie jest nemo więc ona ogląda a ja ogarniam.
Do południa to ja wszystko zrobię a później to taki flak jestem że masakra

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka, Twoja mama ma pewnie nadczynnosc tarczycy?
Ja mialam nadczynnosc, pozniej przeszlo, ale musze sie kontrolowax co jakis czas. Tez musze isc do endo, ale najpierw musze jakiegos znalezc, bo pakiet mi zmienili w pracy

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka - dokładnie u mnie było to samo wróg meza ta poduszka , urodziłam i juz nie była mi potrzebna .....
Nadziejka - moje tabletki anty nazywają sie YAZ biorę je juz od 5 lat ....
My tez dobiero wstaliśmy , ja z milcią spała dziś ze mną , bo maż był jedna noc w delegacji , a dzieci są mojej mamy pod Hiszpania , na feriach do czwartku następnego ...takze troche cicho w domu :-/ ..... ale układam spacerujemy z Mileną , dziś posprzątamy z tyłku ogród , piękna pogoda u nas ma byc dziś 17•

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry