reklama
Anka_32
Fanka BB :)
Wiem Kulcia. Ja przy Tosi to pamiętam że wkladalam sobie wielka poduszkę z kanapy, taka twarda i grubą ale najlepiej mi się spało wtedyPrzy bólu bioder Anka bardzo pomaga cos między nogami [emoji4]
![]()
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka96
Kulcia ja mam takie coś ze niby mi zimno jest a jestem spocona i zaraz musze iść się myć i przebrać bluzkę bo normalnie czuje się jakbym się nie wiem jak ubrała. Ale ja to mam tak w dzień a w nocy znowu nie . Nie wiem już o co to chodzi ale jak się cieplej zrobi to wezmę skierowanie do endokrynologa i musze tarczyce zbadać bo w szpitalu miałam coś powyżej 5 wynik bo te moje problemy z sercem z tym wiazali właśnie i mówili że jak będę miała jak to żebym pojechała do lekarza. W ciąży mi trochę uroslo to tsh. Ale moja mama ma tarczyce i ma takie duże wole juz na szyi ze szok a wyniki ma lepsze ode mnie.
A Olcia jakie Ty bierzesz tabletki anty?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A Olcia jakie Ty bierzesz tabletki anty?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
India9
To ja juz kawe prawie wypilam. Wykapalabym sie, ale nie ma cieplej wody :-/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
Tosia sobie zazyczyla bajkę gdzie jest nemo więc ona ogląda a ja ogarniam.
Do południa to ja wszystko zrobię a później to taki flak jestem że masakra
Do południa to ja wszystko zrobię a później to taki flak jestem że masakra
India9
Nadziejka, Twoja mama ma pewnie nadczynnosc tarczycy?
Ja mialam nadczynnosc, pozniej przeszlo, ale musze sie kontrolowax co jakis czas. Tez musze isc do endo, ale najpierw musze jakiegos znalezc, bo pakiet mi zmienili w pracy
Ja mialam nadczynnosc, pozniej przeszlo, ale musze sie kontrolowax co jakis czas. Tez musze isc do endo, ale najpierw musze jakiegos znalezc, bo pakiet mi zmienili w pracy
OlaMagda09
Anka - dokładnie u mnie było to samo wróg meza ta poduszka , urodziłam i juz nie była mi potrzebna .....
Nadziejka - moje tabletki anty nazywają sie YAZ biorę je juz od 5 lat ....
My tez dobiero wstaliśmy , ja z milcią spała dziś ze mną , bo maż był jedna noc w delegacji , a dzieci są mojej mamy pod Hiszpania , na feriach do czwartku następnego ...takze troche cicho w domu :-/ ..... ale układam spacerujemy z Mileną , dziś posprzątamy z tyłku ogród , piękna pogoda u nas ma byc dziś 17•
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka - moje tabletki anty nazywają sie YAZ biorę je juz od 5 lat ....
My tez dobiero wstaliśmy , ja z milcią spała dziś ze mną , bo maż był jedna noc w delegacji , a dzieci są mojej mamy pod Hiszpania , na feriach do czwartku następnego ...takze troche cicho w domu :-/ ..... ale układam spacerujemy z Mileną , dziś posprzątamy z tyłku ogród , piękna pogoda u nas ma byc dziś 17•
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama