reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To może być od kurzu suchego powoetrza , ulania. No i właśnie sluzowka opuchnięte. No właśnie nic nie zrobisz. Igiemu co jakiś czas wyciągać próbuje to wariactwo i nie pomaga i dziś w nocy smoczkiem plul bo mu charczalo a jak aspirator walczylam to dupa.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
My musielismy uzywac przy Radku, bo dwa razy zapalenie oskrzeli mial.
Teraz przy Adzie uzywalismy, bo pediatra zalecila i nam szybko katar przeszedl, noe twierdze, ze dzieki niemu akurat, ale w razie w nawilza dobrze sluzowke

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

I zostalysmy same z Ada...
Radek pojechal do babci na kilka dni, a M. do czwartku w delegacji.
Bede miala cykora w nocy, bo mam bujna wyobraznie...

A jak Wasze dzieciaki spia w dzien? Nie chodzi mi o czas i pory, tylko w jakis sposob zasypiaja i gdzie spia???

Amelka w łóżeczku jak jesteśmy w domu, czasem jak jest mocno zmęczona to musze ja na rękach uspokoić. Po spacerze zostaje we wozku na korytarzu i spi. A jak gdzies jesteśmy to ciezko ja uśpić, inne miejsce i juz musi byc mocno zmęczona zeby zasnela. Tak to piszczy ale nie zasnie :-)

relgh371tsldyf8u.png

India ja też mam zawsze cykora sama, jeszcze mój pies strachliwy i czasem coś doslyszy i warczy patrząc gdzieś i sram po gaciach :D

atdctrd8ammce1aq.png

Kurde ja juz nie wiem czy to katar czy sapka. On nie ma zatkanego nosa tylko mu charczy i aspiratorem ciężko coś wyciągnąć konkretnego ze tak powiem.

atdctrd8ammce1aq.png
Mam to samo, mala jyz dlugi czas nad ranem czasem charczy, nawilżam woda morską, probuje wyciągnąć i nie idzie... czasem cos sie uda a czasem nie. Wlaczam ten nawilzacz powietrza a i tak

relgh371tsldyf8u.png

Mi zasypia naprawde różnie , raz w wózku raz w nosidle , raz kładę sie z nia na moim łożku podusia na buzie , kołysanka i śpi ... ale cEsto jest to w wózku bo mam duzo roboty ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry