reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To może być od kurzu suchego powoetrza , ulania. No i właśnie sluzowka opuchnięte. No właśnie nic nie zrobisz. Igiemu co jakiś czas wyciągać próbuje to wariactwo i nie pomaga i dziś w nocy smoczkiem plul bo mu charczalo a jak aspirator walczylam to dupa.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
My musielismy uzywac przy Radku, bo dwa razy zapalenie oskrzeli mial.
Teraz przy Adzie uzywalismy, bo pediatra zalecila i nam szybko katar przeszedl, noe twierdze, ze dzieki niemu akurat, ale w razie w nawilza dobrze sluzowke

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

I zostalysmy same z Ada...
Radek pojechal do babci na kilka dni, a M. do czwartku w delegacji.
Bede miala cykora w nocy, bo mam bujna wyobraznie...

A jak Wasze dzieciaki spia w dzien? Nie chodzi mi o czas i pory, tylko w jakis sposob zasypiaja i gdzie spia???

Amelka w łóżeczku jak jesteśmy w domu, czasem jak jest mocno zmęczona to musze ja na rękach uspokoić. Po spacerze zostaje we wozku na korytarzu i spi. A jak gdzies jesteśmy to ciezko ja uśpić, inne miejsce i juz musi byc mocno zmęczona zeby zasnela. Tak to piszczy ale nie zasnie :-)

relgh371tsldyf8u.png

India ja też mam zawsze cykora sama, jeszcze mój pies strachliwy i czasem coś doslyszy i warczy patrząc gdzieś i sram po gaciach :D

atdctrd8ammce1aq.png

Kurde ja juz nie wiem czy to katar czy sapka. On nie ma zatkanego nosa tylko mu charczy i aspiratorem ciężko coś wyciągnąć konkretnego ze tak powiem.

atdctrd8ammce1aq.png
Mam to samo, mala jyz dlugi czas nad ranem czasem charczy, nawilżam woda morską, probuje wyciągnąć i nie idzie... czasem cos sie uda a czasem nie. Wlaczam ten nawilzacz powietrza a i tak

relgh371tsldyf8u.png

Mi zasypia naprawde różnie , raz w wózku raz w nosidle , raz kładę sie z nia na moim łożku podusia na buzie , kołysanka i śpi ... ale cEsto jest to w wózku bo mam duzo roboty ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry