reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
MalaMi to ladnie Ci rosnie :) Fajnie ze macie mieszkanko :)
My bylismy wczoraj na walentynkowej kolacji. Pol dnia sie zbieralam bo w nic nie moglam wejsc. Ale w koncu sie udalo :) Chyba to nasze ostatnie wyjscie bylo w najblizszym czasie wiec poszalelismy troche :)
Nuska daj znac jak po wizycie :)

Melduję sie po wizycie, rozwarcia brak, ale brzuchol sie obniżył wiec ginek twierdzi, ze juz blisko ;) jak do poniedziałku nie urodzę to na ktg mam sie umówić, a jak Jasio bedzie bardzo uparty i do 24.02 nie wyjdzie to do szpitala na wywołanie ;/ no i mam zwolnienie do terminu tylko i będę musiała macierzyński juz załatwiać i nie mam pojęcia jak i gdzie ;p
I mój Maluszek wazy juz około 3,5 kg (margines błędu 300-400 gram) i długi około 56 cm ;D

Miłego popołudnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

India może być i tak ;) Byle by ten dzień nadszedł w miarę szybko :)
Ja dostałam pismo od pracodawcy i mam wypełnić po porodzie i podesłać do kadr

A ja mam problem z Tosia od wczoraj....
Zaczyna być samodzielna więc sama też chodzi do łazienki i w niedziele poszła sama i zrobiła kupke no i nie powiedziała i chodziła taka niewytarta aż podraznila sobie dupke. Od wczoraj boi się zrobić kupę bo ja boli, tylko brudzi bieliznę i zatrzymuje... Wczoraj ja przebralam z 10 razy i dziś też. Obiecalismy jej zabawki, kino itp tylko żeby ta kupę zrobiła a oba się boi i koniec. Dziś zaczęłam jej smarować dupke mascia to może jutro będzie lepiej. A jak nie to chyba zrobię jej lewatywe żeby ta kupa poszła bo boję się żeby jej nie zaszkodziło trzymanie tej kupy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj Radek przed dlugi czas tak sie wstrzymywal. On zawsze mial wazniejsze rzeczy do roboty i wpieral nam, ze mu sie nie chce, efektem byly problemy, bo nie robil po kilka dni,a pozniej cierpial, wiec pozniej pamietajac, ze cierpi znowu trzymal i tak w kolko.... Dawalismy lactulosum w syropie. Jakos z xzasem mu to przeszlo, choc do tej pory potrafi klamac, ze mu sie nie chce mimo, ze widac po nim. Moze to smieszne, ale on jak maly facet do toalety chodzi z tabletem.
Anka, nie wiem co Ci poradzic. Poki co to tlumaczyc czemu sie tak stalo, ale to na pewno robicie.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze nie sądziłam, że dzieci moją mieć takie problemy...;(

MałaMi piękna dziewczynka. Nosek ma supeerowy[emoji5]

Nuśkaaa pewnie synek jeszcze troche urośnie. Czekamy na niego, powiedz mu do brzuszka;)

Kasia no właśnie może jednego dnia:) ja i Nadziejka tego samego dnia urodziłyśmy. Nadziejka miała skierowanie, a mi po prostu wody odeszły. I obie cc miałyśmy.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie że ja zaczynam mieć stresa przed porodem. Jeszcze trochę czasu jest ale ja zaczynam co raz częściej o tym myśleć i jestem przerażona :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mała Mi ale fajna bobaska :) slodziak max ;)

Anka a.ktory masz tydzień
?

Dziewczyny idźcie juz rodzic no! Nuska? Może Ty?

atdctrd8ammce1aq.png

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry